Foto: Alape-Asystem-addit-wastafelmeubel

Alape Asystem addit wastafelmeubel

Wastafelmeubelen met karakter van Alape

Alape, fabrikant voor esthetische oplossingen voor wastafelmeubelen, presenteert system addit. Dit is een nieuw, modulair opgebouwd meubelprogramma speciaal voor wastafels. Het verenigt het puristische design van de Alape wastafels met de flexibiliteit en functionaliteit van toevoegbare meubelmodules. De combinatiemogelijkheden bieden ruimte voor individualiteit en de persoonlijke behoeften van elk individu. Hierdoor is elk Alape wastafelmeubel persoonlijk en karakteristiek.

Sinds de invoering van het componentensysteem van Alape in 2005 staat de individualisering van de badkamer en daarmee de personalisering van het waskamermeubel centraal bij de fabrikant. Het nieuwe, met sieger design ontwikkelde wastafelmeubelprogramma system addit, gaat consequent door met deze ontwikkeling en komt op een esthetisch hoogwaardige en functioneel overtuigende wijze tegemoet aan de woon- en levensstijl van nu.

Asystem addit biedt door zijn modulaire opbouw veel individuele mogelijkheden in vormgeving en maakt van het wastafelmeubel het spiegelbeeld van het menselijke karakter. Ongeacht of het nu een zeer kleine badkamer of een royale badkamer is, het additieve systeem verbindt verschillende typen wastafels, zowel op de vloer staande als aan de muur hangende meubels, met spiegels, lampen, hoge kasten en diverse accessoires.

Asystem addit biedt keuze uit maar liefst 24 wastafelvarianten die zijn gemaakt van geglazuurd staal. Dit voor Alape karakteristieke materiaal heeft de precisie waardoor het mogelijk is de wastafels exact af te stemmen op de rasterafmeting van de meubelmodules. Asystem addit meubelmodules zijn verkrijgbaar in vijf hoogten (150, 300, 450, 600, 750 mm), vier breedtes (450, 600, 800, 1000 mm) en twee diepten (375, 450 mm). Van de hoogten 300, 600 en 750 mm zijn bovendien op de vloer staande varianten beschikbaar waarmee sideboards of zitbanken kunnen worden samengesteld.

Naast de vele combinatiemogelijkheden wordt Asystem addit gekenmerkt door de voor Alape gebruikelijke puristische, gereduceerde vormen. Het moderne design wordt bijvoorbeeld aangevuld door greeploze laden. In alle details zijn de hoge eisen aan functionaliteit te herkennen, zoals het push-to-open mechanisme (drukpunt onafhankelijk) om de laden te openen en te sluiten, geïntegreerde stopcontacten of inzetbare tableaus. De nauwkeurige afwerking en de kwaliteit van de materialen en oppervlakken van houtdecor, echt houtfineer en geglazuurd staal onderstrepen bovendien de premiumstatus van het gehele productprogramma.

Meer informatie: www.alape.nl

Publicatiedatum: 23 november 2012

 

Reacties