Foto: RIHO_ELZAS_badmeubel

2 in 1 oplossing voor een strak badkamermeubel

Wie graag veel bergruimte in de badkamer wil, denkt vaak aan een meubel met meerdere lades

Maar als je van strak en modern houdt, wil je zo min mogelijk belijning in je badkamer zien. Een badkamermeubel met een vlak front biedt meer optische harmonie. Een dilemma? Nee, voor elk probleem is een oplossing.

Elzas badkamermeubel

Het Elzas badmeubel is voorzien van een ruime wastafel (51cm diep). De afgeschuinde bovenzijde van het ladefront is voorzien van een elegante chromen sierlijst. De hoge lade biedt veel opbergruimte en laat zich met één vinger openen. Achter de hoge lade zit de oplossing voor extra bergruimte: een lage inwendige lade. Dat is de 2 in 1 oplossing voor een strak badkamermeubel. De binnenlade kan geopend worden door er op te duwen: push-open. Ideaal voor de kleine badkameraccerssoires die je graag bij de hand hebt, maar niet in het zicht. Meer comfort is bijna niet mogelijk.

Complete serie

Deze serie wordt geleverd met een dun ogende wastafel van 51 cm diep. De onderkast is greeploos; de lade heeft een strakke chromen strip op het hoge ladefront. Bij de Elzas serie passen diverse spiegels en spiegelkasten. Deze zijn verkrijgbaar zonder verlichting, met ingebouwde of los toevoegbare verlichting. De spiegelkasten hebben draaideuren, welke aan beide zijden spiegelend zijn.

Het assortiment bevat ook lage, middelhoge en hoge, ondiepe of diepe kolomkasten met soft-closing, zonder handgreep en tevens een los toevoegbare lade-indeling.

Meer weten? bezoek dan de website van RIHO

Meer van RIHO
Reacties