Foto: 2022/Matrix-120cm-_-onderkast-40cm-3D-front-tabacco-_-bovenblad-antraciet-mat-_-waskom-Alto-donkergrijs-mat---HR.jpg

Nieuw in 2022: badmeubelen met 3D-front

H&R Badmeubelen trapt 2022 goed af met de introductie van de nieuwe 3D-fronten.

Met een 3D-front krijgt je badmeubel een nog luxere uitstraling.  Door te spelen met horizontale en verticale lijnen creëer je een moderne badkamer binnen een handomdraai! Het 3D-front is leverbaar in meerdere moderne hout- en effen kleuren en is op diverse badmeubelseries toepasbaar. 

Massief houten badmeubelen

Daarnaast heeft H&R Badmeubelen aan hun programma massief eiken badmeubelen onlangs diverse series toegevoegd. De Hamar, Carmella en Libra zijn drie series met ieder hun eigen kenmerken.

Met badmeubel Hamar creëer je een oase van rust in de badkamer. Badmeubel Hamar is verkrijgbaar in diverse breedtematen, variërend van 90 t/m 200 cm. Het regaal kun je naar eigen wens toepassen: rechts, links of in het midden. Het geheel wordt afgewerkt met een bovenblad en waskommen naar keuze.

Ook badmeubel Libra is een mooie toevoeging aan het massief hout programma. Deze serie kenmerkt zich door een speels open vak onder de lade(n). Het badmeubel is leverbaar in diverse breedtematen van 80 t/m 200 cm.

De laatste serie die is toegevoegd aan het programma is badmeubel Carmella. Een strak meubel voorzien van push-to-open ladesystemen. Het kader in verstek geeft het meubel een stoere look. Badmeubel Carmella is leverbaar van 80 t/m 200 cm.

De massief eiken badmeubels zijn leverbaar in maar liefst 11 mooie kleuren. Meer lezen over de nieuwe series of het gehele assortiment bekijken?

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties