GB badkamermeubelen - Magik, Uniq series

Twee nieuwe series in het assortiment van GB Group zijn de Magik serie en de Uniq serie.

04 April 2020

Het familiebedrijf GB Group produceert al 40 jaar badkamermeubels en design accessoires. GB doet dit met vakmanschap en een uitgekiend ontwerp met de overtuiging om een bijdrage te leveren in de badkamerinrichting. GB streeft ernaar om het vakmanschap en de made in Italy stijl te combineren met de internationale smaak van schoonheid voor badkamers. Zo ontstaan nieuwe design meubels en series die voldoen aan de behoefte van de consument. Twee nieuwe series in het assortiment van GB Group zijn de Magik serie en de Uniq serie.

Magik - keramische wastafel in mat zwart met onderkast in 948 vintage avana hout afwerking en zwarte grepen, spiegel met LED verlichting en hoge kast

Magik serie

Het kenmerk van de Magik serie is de corpus die de voorkant begrenst. De combinatie van de corpus met het front creëert een modern en strak badkamermeubel. De oppervlakken kunnen gecombineerd worden met bepaalde hout- en matte afwerkingen, waarbij toon-op-toon ook mogelijk is. Daarbij zijn de keramische wastafels mogelijk in wit glans, mat wit en mat zwart. De grepen kunnen in wit, bruin of zwart en zijn strak verwerkt in het meubel.

Uniq serie

De Uniq collectie is een combinatie van design en functionaliteit in een compacte volume. Het is een serie met vele mogelijkheden, waarbij het meubel overzichtelijk samen te stellen is. Een aantal kleurmogelijkheden voor de onderkasten en hoge kasten zijn er in hout en mat, waarbij glans wit ook mogelijk is. De keuze met wastafels is breed; twee verschillende keramische wastafels, een tecnoplan wastafel glans wit en een tecnomat wastafel in mat wit. De grepen kunnen in wit, zwart en chroom en kunnen geplaatst worden in het midden, recht of links van het meubel d.m.v. voorbereide gaten.

Kenmerken GB badkamermeubelen

  • De productie van de meubelen is in eigen beheer en 100% made in Italy
  • Gebruik van ecologische materialen die voldoen aan de CEE voorschriften
  • De badkamermeubelen zijn waterafstotend met de normen van V100
  • Nieuwe generatie met fabrieken en technologieën
  • Gelakte producten zijn volledig in eigen beheer en hebben vijf lagen waarvan twee verflagen
  • Lades hebben een soft close systeem en Salice scharnieren soft close

Meer informatie: www.lucasanitair.nl/nieuws.

Meer van Luca Sanitair
Reacties