Elementen voor een industriële badkamer

Betonnen muren, robuust hout, grof stucwerk en zwart staal zijn elementen voor een industriële designstijl. Houd jij ook zo van deze stoere uitstraling?

22 November 2021

 

Dan kun je deze stijl zelf doorvoeren in de badkamer! Wij hebben een aantal elementen voor een industriële badkamer voor jou op een rijtje gezet.

Zwarte wastafels en waskommen

 

Het zit hem vaak in de details. Zo kun je met een aantal eenvoudige aanpassingen in een handomdraai een industriële stijl creëren. De industriële stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van veel zwarte elementen, zoals zwarte waskommen en wastafels. Deze zijn mooi te combineren met een zwarte kraan en zwarte greeplijsten. Probeer ook eens een kraan in de kleur gun metal, dit geeft het badmeubel een stoere look.

Zwarte greeplijsten

 

Alleen een zwarte waskom niet genoeg? Om de badkamer geheel te kunnen realiseren in de industriële stijl, hebben wij greeplijsten in zwart mat. In combinatie met een zwarte wastafel vormt dit een mooi geheel. Het toepassen van de zwarte greeplijsten is mogelijk bij de serie Infinity, Squareen Arte. Daarnaast kunnen de meeste meubels ook gecombineerd worden met stoere zwarte grepen.

Stalen frame

Nog een element wat goed past binnen het industriële moodboard is staal. Stalen buizen, frames, kranen, het mag allemaal. Ook wij hebben een stalen element toegevoegd aan ons assortiment: zwart stalen frames. Deze frames kunnen naast of onder een wastafelkast gemonteerd worden. Het frame aan de onderkast biedt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken en gastendoekjes. Het frame aan de zijkant is perfect te combineren met een bovenblad en zwarte waskom.

Betonlook badmeubel

Niet alleen zwarte of stalen elementen passen bij een industriële badkamer, ook beton of een betonlook zijn populair. Onze badmeubelen zijn leverbaar in de stoere kleur beton antraciet. De diepgrijze kleur heeft een klein reliëf, waardoor er een betonlook ontstaat.

Lamp Qube

Combineer het badmeubel met de stoere lampjes Qube en maak de badkamer helemaal af. De langwerpige lampjes zijn verkrijgbaar in twee lengtematen en kunnen aan het plafond gemonteerd worden. Ga jij voor zwart mat of wit mat? Combineer bijvoorbeeld twee lampjes bij de spiegel en creëer gemakkelijk een industriële badkamer.

Designradiator

Soms onderschat, maar absoluut onmisbaar. Maak de badkamer in stijl af met een mooie designradiator. Deze zijn in meerdere vormen en kleuren te leveren. And last but not least: de toilet accessoires in het zwart; toiletrolhouder, toiletborstel en handdoekhaak. Zo is het hele plaatje compleet voor een stoere uitstraling.

Ben jij benieuwd naar onze badmeubelen? Bezoek dan onze vernieuwde website! Daar vind je naast industriële opstellingen ook moderne en massief houten badmeubelen.

 

Reacties