Foto: Detremmerie-private-collection

Detremmerie Private Collection: Dare to Change

Detremmerie heeft al jarenlang de know how in de productie van gebogen fronten & deuren.

Detremmerie blijft volop in evolutie. Naast dat we dit jaar onze productiefaciliteit met 2200 m2 hebben uitgebreid, hebben we ook op het gebied van productontwikkeling niet stil gezeten en tonen wij de durf om te veranderen.

Voor de kenners in het vak: de Bolero en de Quinto waren jaren geleden veel verkochte badkamermeubelen in de Benelux.

 

De actuele softe trend zet zich opnieuw door in bijvoorbeeld waves in appartementsgebouwen, ronde vormen in tafels en organisch gevormde banken en fauteuils, wij durven deze trend door te trekken tot in de badkamer. Het nieuwe ovale meubel past perfect in deze interieurs en zal als trendsetter de No Limit Round aanvullen.

Dit nieuwe ovale meubel, genaamd Private Collection, heeft zowel de zijdes als een front dat gebogen is. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren. Dit meubel kan worden afgewerkt met een wastafelblad in kunstmarmer, top solid, marmer of glas. De ovale spiegel met indirecte led verlichting rondom maakt de opstelling compleet.

Wil je nog meer opbergruimte? Dan kun je het meubel aanvullen met een half hoge kolomkast van 50 cm breed, waarvan beide gebogen deuren opendraaien zodat je een mooi overzicht hebt van de inhoud van je kast. De luxe van de Private Collection... verkrijgbaar bij Detremmerie selected dealers!

Meer informatie: www.detremmerie.be

Meer van Detremmerie
Reacties