Foto: Detremmerie-en-vtwonen-ontwikkelen-samen-nieuwe-badkamercollectie-3

Detremmerie en vtwonen ontwikkelen samen nieuwe badkamercollectie

Detremmerie en vtwonen hebben de krachten gebundeld en brengen vanaf mei 2022 de nieuwe vtwonen mix&match badkamercollectie op de markt.

Deze collectie is bij exclusieve dealers zowel in België als in Nederland verkrijgbaar. Met de nieuwe collectie gaan vtwonen en Detremmerie een langdurige samenwerking aan.

Detremmerie, die reeds sinds 1939 garant staat voor kwaliteitsbadmeubelen én –baden, heeft de voorbije jaren bewezen de trends van heel dichtbij te volgen en zelfs mee te lanceren. De jarenlange ervaring en deskundigheid van Detremmerie in combinatie met de kracht van vtwonen in media, beurzen en online maken dit een ijzersterke samenwerking. Daarnaast vertegenwoordigt vtwonen unieke woonstijlen die het grote publiek aanspreken en helpt het merk als woonstijlcoach bij het maken van de juiste keuzes.
We kondigen deze samenwerking dan ook met trots aan!

In de collectie is een nieuwe vorm wastafel verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren die mooi aansluiten bij de nieuw ladekasten. Als kers op de taart zijn ook de ligbaden in exact dezelfde basic- en trendkleuren beschikbaar. In oktober 2022, tijdens de vtwonen&design beurs en op batibouw 2023 wordt deze collectie opnieuw aangevuld met verrassende items.

Diverse professionele klanten zijn reeds laaiend enthousiast over deze samenwerking en tekenden daarbij al een exclusiviteitscontract voor de komende jaren.

In België zal deze collectie te bewonderen zijn in alle toonzalen van Desco en Dupont. In Nederland zal deze collectie worden gevoerd door Baderie, Badkamerwinkel, Brugman, Galvano, Piet Klerkx, Plieger en Wooning.

Benieuwd naar de collectie? Deze zal terug te vinden zijn in vtwonen nr. 5 (verschijnt 29 april). En uiteraard is de collectie vanaf dat moment ook te bewonderen op vtwonen.nl en in de bovenvernoemde showrooms.

 

Meer van Detremmerie
Reacties