Betoncire | BaseBeton | Betoncireshop.nl

Betonciréshop.nl is leverancier van diverse soorten betonstucs. Kijk op www.betoncireshop.nl voor meer informatie.

Betoncire | BaseBeton


Van oorsprong is beton ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een soort steenachtig stucmateriaal: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in en om uw huis!

Keukenblad
Beton ciré is bijzonder geschikt om keukenbladen van te maken. Het materiaal is goed te verwerken en hierdoor kunnen wasbakken en schuine kanten eenvoudig gemaakt worden. Het is ook mogelijk om 'kant-en-klare' meubels te bestellen, zodat u zelf uw ontwerp kunt laten maken met de betonlook.
   
Badkamer
Doordat beton ciré waterdicht is, is het een ideaal product om te gebruiken in natte ruimtes zoals de douche in de badkamer. U kunt de wanden en vloeren voorzien van een laag beton ciré. Het beton ciré is verkrijgbaar in vele kleuren.

Meubels van beton ciré
De robuuste industriële look die beton ciré geeft is ook geschikt om meubels mee te behandelen. Zo lijkt het net of de meubels van beton zijn. Het grote voordeel van deze manier van werken is natuurlijk de enorme gewichtsbesparing. Bij enkele stuks hoeft er ook geen contramal gemaakt te worden met de extra kosten die dit met zich meebrengt, dit in tegenstelling tot traditioneel betonwerk dat gestort dient te worden.

Doe-het-zelf
Voor doe-het-zelvers is met een workshop te leren hoe het cementstuc wordt aangebracht en afgewerkt tot bijvoorbeeld een prachtige wand in kleur of wastafel met betonlook. Beton ciré kan op elke ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan gips, oud tegelwerk, hout, wediplaat en beton. De uitstraling van beton ciré is zeer divers: van een gladde tot meer een tadelakt-stijl en van landelijk tot trendy. Ook is beton ciré een geweldig product voor renovatie. Het product is water- en oliebestendig dankzij de speciale coating, die als laatste wordt aangebracht. Ook is beton ciré eenvoudig in onderhoud, het is te reinigen met een neutrale reiniger zoals ook voor tegels wordt gebruikt.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk ook eens op onze website: www.betoncireshop.nl

Profielfoto van Glasblok.nl
Glasblok.nl
Ondernemingsweg 9, 2404 HM Alphen aan den Rijn