Badkamertrends 2023

De badkamertrends bieden in 2023 voor ieder wat wils. Steelt de Japandi trend jouw hart? Of spreekt de glamour stijl shiny je aan?

Ontdek de trends voor de badkamer in 2023. Baden+ helpt je om elke trend je eigen te maken. Jouw persoonlijke stijl staat voorop om een badkamer te maken waar je elke dag geniet. Wij helpen je graag met inspiratie en slimme ideeën. Bekijk al onze trends op www.baden-plus.nl/badkamertrends/

Trend 1 Kalm: Japandi
Japandi is een minimalistiscche stijl. Hier gaat het om rust, ruimtelijkheid en zachte tinten. Al het overbodige wordt geschrapt. Terug naar de essentie, daar gaat het om. Met ingetogen kleuren en lijnen, creëer je zo echt die Japandi stijl voor je badkamer.

Tip: Bekijk onze Japandi badkamer

Trend 2 Speels: kleurrijke highlights
Houd je van kleur dan zal deze trend je aan spreken. Bij deze trend laat je kleur  de highlight van je badkamer zijn. Een trend voor de echte durfal met smaak.

Meer inspiratie? Ontdek onze complete badkamers

Trend 3 Rijk: shiny
Houd je van glanzende, luxe materialen als goud en marmer? Bekijk dan de vele mogelijkheden die deze trend je biedt. Met deze trend kun je echt uitpakken met bijvoorbeeld een  royaal badkamermeubel en gouden  inbouwkranen. Style je badkamer af met een mooie badmat en dikke handdoeken in rijke kleuren als dieppaars, nachtblauw en fluweel groen. 

Laat je inspireren en ontdek alle trends op Baden+