Premium Softcube schuifdeuren van HSK 

Royale entree in tijdloos soft design.

14 December 2018

Met name in kleine badkamers zijn slimme doucheoplossingen nodig om maximale ruimte en comfort te bereiken. De populaire HSK-serie Premium Softcube is uitgebreid met een deurmodel dat nieuwe mogelijkheden biedt. Het nieuwe schuifdeurmodel zorgt enerzijds voor comfortabel in- en uitstappen en anderzijds voor meer bewegingsvrijheid in de badkamer. Daarbij is de montage, zoals bij HSK gebruikelijk is, doordacht en eenvoudig.

Het 6 mm dikke schuifdeurmodel uit de Premium Softcube-serie brengt met zijn afgeronde vormen een tijdloos tintje in de badkamer. Het speciale hoogtepunt is de bijzonder vlakke, standaard volledig metalen stanggreep. Dankzij deze greep loopt de deurruit volledig achter het vaste deel en garandeert een royale ingang en maximaal comfort. De soepel lopende volledig metalen glijwielen zijn kogel gelagerd en zorgen ervoor dat het deurelement veilig, stil en gemakkelijk achter het vaste deel kan schuiven. De open rolgeleider en de looprail passen perfect bij de look van de douche. De gedeeltelijke framedouchewand creëert niet alleen veel ruimte, maar zorgt er ook voor dat de hele badkamer veel groter oogt. De hoogwaardige uitstraling wordt gecompleteerd door de chroomlook van alle metalen onderdelen.

De perfecte douchecabine voor elke ruimte

Naast het soft design overtuigt ook de uitgekiende techniek van de douchecabine. De nieuwe doucheoplossing is verkrijgbaar als tweedelige nisdeur en als schuifdeur met zijwand. Zo kan deze volledig worden aangepast aan elke inbouwsituatie. De hoekinstap is bijzonder aantrekkelijk voor kleine badkamers omdat de deuren geen extra ruimte nodig hebben dankzij de vernuftige constructie; de instap wordt bovendien nog eens groter en comfortabeler. Ook de montage is, zoals gebruikelijk bij HSK, doordacht en gaat snel met de hand. Dankzij het innovatieve profiel van de HSK-deuroplossingen kunnen schuine wanden tot 20 mm eenvoudig worden gecompenseerd, waardoor complexe speciale afmetingen overbodig worden. De zijpanelen en vaste elementen worden eenvoudig in het wandprofiel geschoven, correct uitgelijnd en vastgeklikt. Daarnaast is de techniek voor de bevestiging van de klemprofielen onzichtbaar, wat de reiniging veel eenvoudiger maakt. Extra veiligheid wordt geboden door de looprail, die de glasoppervlakken van 6 mm betrouwbaar fixeert. Dankzij deze diversiteit kunnen vakmensen hun klanten altijd de juiste doucheoplossing voor elke ruimtevariant aanbieden.

Ideaal combineerbaar

Bijzonder leuk voor de klant: het zacht afgeronde Softcube design komt niet alleen terug in alle onderdelen van de douchewand, maar ook in andere HSK doucheproducten. Kranen voor douche, wastafel en bad, maar ook spiegelkasten en radiatoren in een tijdloos frisse Softcube look vormen een stijlvolle eenheid als uit één stuk.

Reacties