Foto: 2018/Squid-shoots-2018-3T5A0598.jpg

Squid in de badkamer

Privacy en veel lichtinval in één raambekleding.

De badkamer is een plek waar we ontspannen en tot onszelf komen. Dan is het zeker belangrijk dat deze ruimte licht en comfortabel aanvoelt. Lichtinval en privacy zijn beide een must en met Squid speel je moeiteloos met de magie van het daglicht. Deze zelfklevende en transparante stof die van binnen doorzichtig is, belemmert de inkijk, maar natuurlijk daglicht blijft daarentegen integraal binnenkomen. Met Squid blijft dus zowel het uitzicht als je privacy ongestoord waardoor de ruimte even lichtrijk blijft. En dat in de meest intieme ruimte van je woning.

 

Waar raamdecoratie vroeger alleen diende om inkijk te vermijden, is dat vandaag niet langer het hoofddoel. De raambekleding van Squid is een gloednieuwe manier om je raam eenvoudig en toch heel stijlvol te bekleden. Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant en is buitengewoon efficiënt. Je hebt er geen professioneel materiaal voor nodig en de installatie is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. De transparante stof beschermt je privacy en maakt het frisser tijdens te hete zomerdagen!

Textuur

We spelen allemaal graag met licht, maar ook textuur is een bepalend element voor de sfeer van je badkamer. Unieke, zachte afwerkingen geven je badkamer meer uitstraling en vorm. Het geweven, linnen textiel van Squid en de 5 verschillende kleuren zorgen ervoor dat deze raamdecoratie binnen elke persoonlijke stijl past.

De unieke textuur van de stof maakt ook het onderhoud erg eenvoudig: Squid is gemakkelijk te reinigen en is hitte- en vochtbestendig, dus ook ideaal voor ruimtes waar écht geleefd wordt!

 

 

Personaliseer je raam

 Wil je Squid op een dakraam of op een glazen koepel plaatsen? Zolang je raam van glas is, past Squid er op. Ideaal voor kleine raampjes in je badkamer, maar ook voor   grote  raamoppervlakken.

 Squid werkt ook zonwerend en kan zo de gevoelstemperatuur met minstens 3°C doen dalen. Dit komt doordat het textiel een deel van het zonlicht reflecteert en zo de   warmte tegenhoudt nog voor die binnenkomt. Afhankelijk van de gekozen Squid-kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst.

Reacties