Foto: Raamfolie

Raamfolie voor kinderkamers: privacy met een persoonlijke touch

Voldoende privacy dankzij de beschermende factor van de folie

Peter 07 November 2023

Dat je graag streeft naar wat meer privacy voor de kinderkamer, is niet zo gek. Het is de plek waar de kids zich klaar moeten maken voor een nieuwe (school)dag en waar je in alle rust een verhaaltje in de avond voor wilt lezen. Maar ze kunnen er ook heerlijk spelen en leuke nieuwe spelletjes uitproberen. Heb je daarom al eens een keer goed gekeken naar de huidige raambekleding? Misschien kom je er dan al erg snel achter dat dit een upgrade kan gebruiken. Een verantwoord en fijn alternatief is het plakken van raamfolie op de ramen van de kinderkamer.

Voldoende privacy dankzij de beschermende factor van de folie

Op het moment dat de folie op de ramen is geplakt, geniet je meteen van veel meer privacy. De folie heeft een hoge beschermende factor, waardoor mensen van buitenaf niet langer meer via de ramen naar binnen kunnen kijken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van het raam te voorzien van een strip folie, maar je kunt ook altijd kiezen voor maatwerk en daardoor het gehele raam voorzien van de folie. Heb je daar op dit moment al een voorkeur voor?

Erg leuk om te combineren met (gepersonaliseerde) muurstickers

En ben je eenmaal druk op zoek naar raamfolie? In dat geval is het een goed idee om ook eens een keer te kijken naar de leukste muurstickers kinderkamer. Hierdoor geef je namelijk ook het interieur meteen een goede upgrade. De muurstickers zijn er in tal van varianten te verkrijgen, waaronder ook gepersonaliseerde stickers met bijvoorbeeld een naam. Dit is de kers op de taart en het maakt de inrichting van de kinderkamer helemaal compleet. En, het belangrijkste van alles, het tovert vast en zeker meteen een grote glimlach op het gezicht van de kids.

Maak het jezelf gemakkelijk door zowel de raamfolie als de muurstickers bij een vaste partij te kopen

Is het de hoogste tijd om de kinderkamer een leuke upgrade te geven? Verdiep je dan altijd in het complete aanbod van raamfolie en muurstickers bij een vaste partij. Dat scheelt weer aardig wat uitzoekwerk en je krijgt al het materieel op hetzelfde moment thuis. Zowel de muurstickers als de folie zijn erg makkelijk door jezelf aan te brengen in de kamer. Wie weet haal je op korte termijn al een keer de mooiste exemplaren in huis.

Reacties