Foto: 267133

Puristische badkameraccessoires verbinden traditie met modernisme

Emco Bad verrast met de serie badaccesoires emcoasio. Een serie voor liefhebbers minimalistische elegantie.

Emco Bad verrast met de serie badaccesoires emcoasio. Een serie voor liefhebbers minimalistische elegantie.

Emcoasio is vervaardigd van hoogwaardig glanzend chroom of natuurlijk ogend aluminium (of een combinatie van beide). Het schitterende kristalglas, keuze uit 5 uitvoeringen, is ambachtelijk vervaardigd mondgeblazen glas in helder of triplexglas.

 

Het aanbod omvat een enkele en dubbele glashouder, zeephouder, zeepdispenser en een gecombineerde glashouder/zeepdispenser. Het kristalglas is leverbaar in het trendy wit, zwart en drie modellen van helder glas, waarvan er twee zijn voorzien van exclusieve motieven. Voor de drie uitvoeringen van helder glas word hoogwaardig kristalglas gebruikt. De strakke witte en zwarte glazen zijn van zogenaamd triplexglas vervaardigd. Dit bijzondere glas bestaat uit drie lagen. De buitenlaag is van helder kristal, de middelste laag bestaat uit wit of zwart glas en de binnenlaag is weer een heldere kristallaag. Dankzij deze techniek zijn de glazen van beduidend hogere kwaliteit en hebben een mooiere glans, zeker in vergelijking tot de gebruikelijke, gelakte glaselementen.

Alle glascomponenten worden ondersteund door bijbehorende houders van hoogwaardig hoogglans verchroomde of geëloxeerde aluminium profielen. Met de kenmerkende, strakke lijnvoering fungeren de houders tevens als stijlvormend element van de serie. Alle wandelementen zijn daarbij zo ontworpen, dat deze naar keuze met naar boven of naar onder opgehangen kunnen worden.

Daarnaast vervolmaken het wc-borstelgarnituur, de papierhouder, het metalen planchet, de handdoekhouder en de mooie gestileerde haken het assortiment. Ook deze accessoires beschikken over lange, strakke zichtlijnen, die beeldbepalend zijn voor het unieke en puristische design van deze nieuwe serie.

Emcoasio is ontwikkeld voor een optische en functionele aanvulling op het moduulsysteem emcoasis. Zo harmoniëren de lange, strakke lijnen en de materialen van de wandelementen van de nieuwe serie uitstekend met de ranke lijsten van de inbouwmodules en de nieuwe spiegelkast emcoasis prestige.

Publicatiedatum: 1 juni 2011

Kijk op www.emco.de/benelux voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Reacties