Nieuw: Kneipp for men douche

Kneipp, specialist in aromatische bad-en doucheproducten met natuurlijke oliën van planten en kruiden, introduceert nu ook doucheproducten speciaal voor mannen: KNEIPP FOR MEN DOUCHE.

Kneipp, specialist in aromatische bad-en doucheproducten met natuurlijke oliën van planten en kruiden, introduceert nu ook doucheproducten speciaal voor mannen: KNEIPP FOR MEN DOUCHE. www.deonlinedrogist.nl

Dit zijn kwalitatieve doucheproducten met krachtige, natuurlijke geuren. Ze verfrissen het lichaam, houden de huid in topconditie én verkwikken de geest.

 

Ze zijn te koop bij de drogist vanaf 5,99 euro.

* Kneipp for Men Cyprès Douche is een viraliserende en stimulerende doucheformule met een krachtige dennengeur afkomstig van etherische ceder- en cypresolie.

* Kneipp for Men Bergamote Vétiver Douche geeft mentale kracht en energie door de toegevoegde bergamote- en vetiverolie.

* Kneip for Men Lemongrass Shampoo/Douche is een handig 2-in-1 product verrijkt met verkwikkende verzorgend lemon grass en groene thee-extracten. Voor verzorgd haar, en vitale huid en een frisse geest.

Publicatiedatum: 22 juni 2009

 

 

reacties
anderen bekeken ook

De perfecte make-over voor je badkamer

Bestel nu deze lichte Vogue badjas

Houd je badkamer op orde!

Guido van Loon

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Guido van Loon

RS5 afvalbak

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie