Luxueuze en veilige badaccessoires


Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO.

Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO. pleisureworld.nl

Deze moderne accessoires vallen in de categorie van pure luxe. Want het design is zeer fraai, het chroom zeer hoogwaardig en van topkwaliteit. Bovendien geven de subtiele zwarte accenten emcosystem2 een uniek en eigentijds karakter.

 

De keuze van de vele functionele mogelijkheden zorgen voor een hoog comfort en creëren een persoonlijke sfeer. Voor een ieder is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke steunen en grepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare steunen, wandklapzitjes, enz. De zorgvuldig ontworpen accessoires zorgen voor een grote mate van veiligheidsgevoel bij jong en oud en dragen bij aan luxe en comfort.

Meer informatie: www.emco.de/benelux.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

AANBEVOLEN

Geesa Modern Art

De collectie badkameraccessoires Modern Art wordt wereldwijd gekocht vanwege zij...

RS5 afvalbak

De VOLA RS5 afvalbak (met deksel) wordt in de wand gemonteerd.

Houd je badkamer op orde!

Hoe meer mensen van je badkamer gebruik maken, hoe meer rommel er komt te staan.

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Welke badkamer accessoires zijn nou hip en praktisch tegelijk? Lees er alles ove...

Sieradenkast, spiegelkast accessoirekast

Sieradenkast, spiegelkast, passpiegel, juwelenkast, make up kast, opbergkast, sl...

Advertentie