Foto: emco-badkamer-accessoire

Luxueuze en veilige badaccessoires

Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO.

Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO. pleisureworld.nl

Deze moderne accessoires vallen in de categorie van pure luxe. Want het design is zeer fraai, het chroom zeer hoogwaardig en van topkwaliteit. Bovendien geven de subtiele zwarte accenten emcosystem2 een uniek en eigentijds karakter.

 

De keuze van de vele functionele mogelijkheden zorgen voor een hoog comfort en creëren een persoonlijke sfeer. Voor een ieder is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke steunen en grepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare steunen, wandklapzitjes, enz. De zorgvuldig ontworpen accessoires zorgen voor een grote mate van veiligheidsgevoel bij jong en oud en dragen bij aan luxe en comfort.

Meer informatie: www.emco.de/benelux.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Reacties