Foto: emco-system2-wattendispenser-chroom.JPG

Luxe en veiligheid met stijl gecombineerd

Veiligheid in combinatie met een stijlvol design, genieten van comfort en een grote bewegingsvrijheid zijn kenmerkend voor de badaccessoire serie emcosystem2.

De fabrikant EMCO heeft deze serie onlangs uitgebreid met een mooie dispenser voor wattenschijfjes, een douchestang met veiligheidsgreep, twee handdoekhouders en vier rechthoekige kristalspiegels. Met de dispenser voor wattenschijfjes is EMCO uniek, want geen fabrikant heeft een dergelijk accessoire in haar programma. Naast deze noviteiten introduceert EMCO speciaal voor openbare sanitairruimten: wanddispensers voor vloeibare zeep en papieren handdoeken, twee papierrolhouders en een afvalmand.

De basis van het stijlvolle en het moderne design van emcosystem2 is een lineair cilindrische vorm. In combinatie met het glanzende chroom kan deze serie in nagenoeg elke architectuurstijl harmonisch worden geïntegreerd. Bovendien beschikt elk onderdeel, dankzij een kleurafwerking van het element over een herkenbare eigen stijl, die consequent in het hele assortiment zijn doorgevoerd. Op deze manier wordt visueel duidelijk, dat elk afzonderlijk artikel deel uitmaakt van een geheel.


De keuze van de vele functionele mogelijkheden zorgen voor een hoog comfort en creëren een persoonlijke sfeer. Voor een ieder is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke steunen en grepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare steunen, wandklapzitjes, enz. De zorgvuldig ontworpen accessoires zorgen voor een grote mate van veiligheidsgevoel bij jong en oud en mensen die minder goed ter been zijn.

Kijk op www.emco-bath.com voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Publicatiedatum: 12 april 2010

Reacties