Laat je inspireren door Baden

Like Baden+ voor 4 november op Facebook en maak je direct kans op 1 van de 5 Sealskin Stylingpakketten.

21 Oktober 2013

Bij Baden+ volgen wij dagelijks de nieuwste trends op het gebied van badkamers en wellness. Wist je bijvoorbeeld dat het mixen van verschillende stijlen in de badkamer nu helemaal in is of dat men steeds vaker kiest voor een sauna of bubbelbad in de badkamer? Op onze Facebook pagina houden wij je graag op de hoogte van de laatste trends en leuke nieuwtjes. 

 

Ook vind je op onze Facebook pagina mooie gerealiseerde badkamers. Inspiratie voor je eigen huis! Wil je direct je hart ophalen? Kijk dan op www.baden-plus.nl

 

Like ons voor 4 november dan maak je direct kans op 1 van de 5 Sealskin Stylingpakketten ter waarde van €159,00.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

Moderne budget badkamer

Een moderne badkamer die uitermate geschikt is voor gezinnen waar meer mensen gelijktijdig de badkamer willen gebruiken. De schuingeplaatste wand met 2 compacte wastafels van Ideal Standard oogt vriendelijk in de ruimte en maakt het mogelijk om in een kleinere badkamer een douche en 2 wastafels te plaatsen. De wastafels zijn voorzien van waterbesparende wastafelkranen. Inclusief complete douche glijstangset en thermostaatkraan, designradiator, Geberit inbouwreservoir, en warm grijze tegels. Luxe voor een budgetvriendelijke portemonnee.

Badenplus