Foto: 287660

JEE-O: Super-de-luxe karpetten voor de badkamer

Unieke samenwerking JEE-O en Carpet Sign.

Unieke samenwerking JEE-O en Carpet Sign.

Een fraaie, stijlvol vormgegeven badkamer? Dan kan een bijpassende trendy karpet niet ontbreken. Lifestyle label JEE-O, gespecialiseerd in items voor de badkamer, showt op de Woonbeurs voor het eerst haar eigen lijn super-de-luxe badmatten. In samenwerking met Carpet Sign zijn karpetten ontwikkeld die precies passen bij de baden van JEE-O.

 

In de badkamer van tegenwoordig fris je je niet alleen even snel op. Het is dé plek om je te ontspannen. Na een heerlijk bad wil dan ook niemand op een koude badkamervloer stappen. Maar helaas trekt in veel verkrijgbare matten het vocht gewoon in.

Van buiten naar binnen
De karpetten van JEE-O by Carpet Sign zullen dan ook voor veel mensen een verademing zijn. Carpet Sign maakt al jaren hoogwaardige waterproof karpetten voor buiten. De tapijten, ontworpen en gefabriceerd in Asten, liggen onder andere bij zwembaden, wellnesscentra, winkels en bedrijven. JEE-O heeft dit topproduct, dat gegarandeerd jaren meegaat, nu naar binnen gehaald.

De comfortabele, trendy matten zijn speciaal passend gemaakt bij de dado- en mayabaden van JEE-O. De antracietkleurige ovale karpetten, die zowel gelust als gesneden verkrijgbaar zijn, vormen ogenschijnlijk een schaduw van het bad op de badkamervloer. Stijlvoller kan bijna niet.

Geen bad van JEE-O? Niet getreurd. Er zijn ook een rechthoekig en een vierkant karpet verkrijgbaar, die geschikt zijn voor vrijwel iedere badkamer. Advies verkoopprijs: vanaf € 433,90 excl btw.

Kijk voor meer informatie op: www.jee-o.com.

Publicatiedatum: 30 september 2012

Reacties