Foto: Geesa-Wynk-badkameraccessoires

Geesa Wynk badkameraccessoires

De nieuwe collectie Geesa Wynk badkameraccessoires is een brede collectie voor het middensegment.

De nieuwe collectie Geesa Wynk badkameraccessoires is een brede collectie voor het middensegment.

Geesa's nieuwe badkameraccessoire collectie Wynk is een spannende serie met geraffineerde, haast organische vormen. Strakke lijnen worden afgewisseld met subtiele curves die de serie een tijdloze elegantie verlenen. Geesa, al ruim 125 jaar actief in badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment, heeft haar kunde en kwaliteit ingezet bij het ontwerp van deze nieuwe collectie; een hoog niveau design en kwaliteit op een bescheiden prijsniveau. Wynk is een breed opgezette collectie voor het middensegment die naadloos past in een veelvoud van badkamerinterieurs.

De Wynk collectie badkameraccessoires is zo ontworpen dat het past in onze huidige tijdsgeest. Weinig opsmuk maar toch verrassend door de natuurlijke vormgeving. Door het tijdloze ontwerp past het in iedere badkamer, van project, hotel, woningbouw tot luxe badkamer. Deze brede serie voor het middensegment bevat veel producten, zoals een planchet, toiletborstelhouder, zeepschaal, handdoekring, handdoekrekken, toiletrolhouder met of zonder klep en enkel of dubbel, diverse haken en een zeepdispenser.

Flexibel
De Wynk collectie is te customizen voor iedere ruimte. De accessoires zijn zowel rechts als links in de badkamer of het toilet toe te passen. De tijdloze en natuurlijke vormgeving zorgt ervoor dat deze chromen serie goed te combineren is met keramiek en sierlijk gevormde kranen. Vanwege de vormgeving en het materiaal zijn Wynk accessoires makkelijk te bevestigen en tevens makkelijk schoon te houden. Zo blijft deze natuurlijke en elegante serie fris, helder en puur. Een tijdloze verrijking voor tal van badkamerinterieurs.

De Wynk collectie is leverbaar vanaf het derde kwartaal van 2013. Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl.

Publicatiedatum: 27 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties