Foto: 2015/brabantia-selector-wasmand-wasbox.jpg

Brabantia introduceert wasbox Selector

Met de nieuwe 55 liter wasbox Selector van Brabantia kun je je was op kleur (of materiaal) sorteren. Georganiseerd zijn was nog nooit zo makkelijk!

Het sorteren van een hele wasmand vol was is geen fijne klus. Maar als je het doet als je je was in de wasmand stopt, is het nauwelijks extra werk.

De 2-in-1 wasbox

Verzamel en sorteer je wasgoed in Brabantia’s nieuwe wasbox Selector. Robuust, stijlvol en ruimtebesparend – zo wordt de was doen weer leuk. De Selector heeft een slimme dubbele Quick-Drop opening (ideaal voor kleine kledingstukken) en een uitneembare, wasbare katoenen waszak met twee compartimenten en een handige klittenbandsluiting. Twee wasboxen op de plaats van één.

Weg met die berg was

Tijd om te wassen? Verwijder het lichtgewicht deksel en zet het eenvoudig vast op de bovenrand van de wasbox. Zo heb je je handen vrij om er de perfect passende dubbele katoenen waszak uit te halen. Die draag je vervolgens net zo makkelijk naar de wasmachine en wassen maar. Want sorteren hoeft niet meer. Was alles maar zo makkelijk.

Select gezelschap

Wasboxen Selector zijn verkrijgbaar in Wit met een witte kunststof deksel en in Matt Steel met een Dark Grey kunststof deksel. Welke je ook kiest, de stijlvolle en discrete Selectors passen met hun rechte achterkant perfect in je slaapkamer of badkamer. Ze hebben een inhoud van 55 liter en worden geleverd met een garantie van 10 jaar.

Meer informatie: www.brabantia.com

Publicatiedatum: 30 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties