Foto: Brabantia_wasboxen

BADKAMER OPNIEUW INRICHTEN?

Brabantia introduceert Wasboxen in Matt Black.

05 Maart 2024

Zwart is een veelzijdige en stoere kleur, die een spa-gevoel geeft als je hem gebruikt in je badkamer. Daarom heeft Brabantia nu nog meer wasaccessoires in Matt Black. Matt Black bewijst dat een andere afwerking een kleur als nieuw kan maken - zelfs een oude favoriet als zwart. De Brabantia Wasbox 35L, Brabantia Wasbox 60L en de Brabantia Wasbox Selector 55L zijn nu verkrijgbaar in deze tijdloze-maar-trendy tint. Beschikbaar vanaf maart 2024.
 

Kom maar op met het zwart

Kleurtrends voor woondesign komen en gaan, maar de liefde voor zwart zal altijd blijven bestaan. Zwart is stoer, strak en zowel neutraal als een statement. Maar het beste aan zwart is de veelzijdigheid, het past in verschillende stijlen en interieurs. Matt Black in de badkamer geeft een spa-ervaring thuis, waardoor het een geweldige kleur is voor wasmanden.

Dunken en door - Brabantia Wasmand 35 en 60 liter
Houd je vuile was stijlvol uit het zicht met de Brabantia Wasboxen van 35 en 60 liter in Matt Black. Dankzij de handige Quick-Drop opening hoef je het deksel er niet eens af te halen om er was in te doen! Tijd om te wassen? Verwijder het plastic deksel en haal de perfect passende katoenen waszak eruit. Slim extraatje: je kunt het deksel op de rand zetten als je was in je wasmand doet of er uithaalt. Was alles in het leven maar zo makkelijk! Deze wasboxen in Matt Black zijn verkrijgbaar vanaf maart 2024. Ze zijn Cradle to Cradle gecertificeerd® op Brons-niveau en je krijgt er 10 jaar garantie op.

Twee voor de prijs van een – Brabantia Wasbox Selector 55L
Met de 55 liter Wasbox Selector van Brabantia kun je je was sorteren op kleur (of materiaal) terwijl je hem in de wasmand doet. Georganiseerd zijn was nog nooit zo eenvoudig! De wasmand heeft een slimme dubbele Quick-Drop opening die ideaal is voor kleine kledingstukken en een uitneembare, wasbare katoenen waszak met twee compartimenten en een handige klittenbandsluiting. Twee wasmanden op de plaats van één. En natuurlijk is ook deze wasmand Cradle to Cradle gecertificeerd® op Brons-niveau en krijg je er 10 jaar op. De Selector in Matt Black is verkrijgbaar vanaf maart 2024.

 
De Brabantia Wasboxen 35L, 60L en 55L Selector in Matt Black zijn vanaf maart 2024 verkrijgbaar bij grotere bouwmarkten, huishoudwinkels en de Brabantia website. Alle wasboxen hebben 10 jaar garantie en service. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of bezoek onze website www.brabantia.com

Reacties