Miele W1 TwinDos

Iedereen kan wassen en doseren. Slechts één kan het perfect! Miele W1 TwinDos wasautomaat - uniek doseersysteem voor het schoonste wasresultaat.

Miele W1 TwinDos wasautomaat

Geef het doseren van wasmiddel in handen van de Miele-wasautomaat W1 TwinDos. Alleen Miele biedt namelijk een uniek, automatisch doseersysteem met een 2-fasen-wasmiddel voor een bewezen, onovertroffen schone was. En kies je nu voor een W1-wasautomaat met TwinDos, dan ontvang je een wasmiddelpakket UltraPhase 1 en 2 voor 1 jaar wassen cadeau!*

* Actie geldt vanaf 1 april tot en met 30 september 2015

UltraPhase 1 en UltraPhase 2

Het beste vloeibare wasmiddel op de markt voor bonte en witte was Miele introduceert een revolutie in wasverzorging: geen ander automatisch doseersysteem voor vloeibaar wasmiddel wast zowel witte als bonte was zo gronding schoon als het 2-fasen-systeem van Miele. Dit wordt bewezen door meerdere omvangrijke tests. Het geheim van de uitstekende werking ligt in de vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. Deze wasmiddelen worden vanuit twee afzonderlijke cartridges op het ideale moment tijdens het wasproces geheel automatisch gedoseerd.

Het grootste voordeel van dit doseersysteem: voor het eerst kun je met vloeibaar wasmiddel zowel bonte als witte was perfect wassen. Een revolutie in wasverzorging, omdat regulier vloeibaar wasmiddel geen bleek bevat. Deze werkbare stof is echter noodzakelijk voor een schone was. Het unieke 2-fasen-systeem van Miele bestaat daarom uit twee soorten vloeibaar wasmiddel: een kleurcomponent en een bleekmiddelcomponent. Hierin is het Miele-systeem uniek. Beide wasmiddelen worden met TwinDos automatisch gedoseerd op het juiste moment tijdens het wasproces.

Bewezen kwaliteit

Het Hohenhein Instituut heeft de eigenschappen van het automatische 2-fasen-doseersysteem in combinatie met de Miele-wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2 onderzocht. De werking werd getest op vlekverwijdering, witgraad, antivergrijzing en doseernauwkeurigheid en is door het Hohenhein Instituut bevestigd op alle genoemde kenmerken.