Foto: Geesa

Collecties Nemox, Hotel en Public Area uitgebreid met mix & match accessoires

De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa heeft de populaire collecties Nemox, Hotel en Public Area uitgebreid met nieuwe accessoires.

De accessoires uit deze collecties zijn onderling fraai te mixen & matchen, zowel voor projecten als in de badkamer thuis.

Nemox

De Nemox collectie van Geesa staat voor subtiel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. De accessoires zijn onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar. De collectie is aangevuld met een nieuwe handdoekhaak en een reserverolhouder, gemaakt van verchroomd messing en RVS.

De matzwarte variant, Nemox Black, is mysterieus en stijlvol tegelijk. De hoogwaardige matzwarte finish zorgt voor een opvallend diepzwart accent in iedere sanitaire ruimte. Naast deze collectie biedt Geesa ook in andere collecties zwarte varianten aan, die perfect met elkaar matchen. De accessoires uit de Nemox Black collectie kunnen bijvoorbeeld goed worden gecombineerd met nieuwe accessoires uit de Hotel collectie. Dit betreft onder andere de matzwarte uitvoeringen van de pedaalemmer, de vrijstaande tissuehouder en de houder voor hygiënedoekjes. Ook de zwarte scheerspiegel uit de Mirror collectie en de zwarte basket met verchroomde houder uit de AIM collectie passen er perfect bij.

Hotel

De Hotel collectie is al een eeuw lang Geesa’s basisserie en wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes, maar ook bij consumenten thuis. De collectie kenmerkt zich door pure functionaliteit en is, naast de nieuwe matzwarte accessoires, nu ook verrijkt met een reeks andere producten: douchegordijnstangen, waaronder ook een klembare douchestang, een plafondhaak, douchegordijnen, een houder voor hygiënische zakjes, soft-close pedaalemmers in verschillende formaten en een nieuwe versie van de uittrekbare waslijn, met een vierkante vormgeving.

Public Area

De duurzame Public Area accessoires combineren de hoogste kwaliteit en functionaliteit met een tijdloos en stijlvol design. De collectie is aangevuld met een geborstelde RVS toiletroldispenser voor drie toiletrollen.

De verschillende Geesa collecties zijn geschikt voor zowel projecten als voor de badkamer thuis. Meer informatie vind je via www.geesa.com.

Meer van Geesa
Reacties
Anderen bekeken ook