Villeroy & Boch introduceert Collaro

Een aantrekkelijke badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte

06 Juni 2019

Met de nieuwe Collaro collectie van Villeroy & Boch creëert u een fijne badkamer. Stijlvol, subtiel en met een mooi design. De badkamercollectie bestaat uit moderne wastafels, bijzondere baden en bijpassende meubels. Opvallend is de designrand die een unieke en herkenbare look geeft aan de collectie. Collaro is een badkamercollectie met karakteristieke vormen, zeer hoogwaardige materialen en praktische functies.

Eyecatcher

Een eyecatcher van de collectie zijn de wastafels. Dankzij het premium materiaal TitanCeram hebben de wastafels extreem dunne wanden en strakke randen zonder in te boeten op sterkte en duurzaamheid. Er zijn 15 verschillende soorten modellen, met een matte of glanzende afwerking. Vanwege het unieke ontwerp zijn de opzetwastafels bekroond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie “Product Design 2019”.

Baden in kleur

De baden zijn uniek in het assortiment van Villeroy & Boch. De Collaro baden zijn vervaardigd van acryl, uit één stuk. De herkenbare designrand is niet alleen mooi, maar ook praktisch om badspulletjes of interieuraccessoires op te zetten. Naast inbouwbaden zijn er ook back-to-wall baden, die tegen een wand of in een hoek geplaatst kunnen worden, waarmee het gevoel gecreëerd wordt van een vrijstaand bad. Om uw persoonlijke touch aan uw badkamer te geven, zijn de back-to-wall versies verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren en zowel in trendy matte als glanzende tinten. De royale baden zijn ook verkrijgbaar met een whirlpoolsysteem voor extra ontspanning.

Verrassend veel comfort

De meubels van Collaro ogen subtiel, maar bieden verrassend veel comfort en opbergruimte. Er is keuze uit wastafelmeubels, hoge kasten en zijkasten in 10 trendy kleuren. Een praktisch extraatje is de geïntegreerde wasmand in de hoge kast. De designrand in de lades wordt verlicht door dimbaar licht en geeft veel sfeer aan de badkamer.

Ga voor meer informatie naar: www.villeroy-boch.nl

Meer van Villeroy & Boch
Reacties