string(1) "p"

Twinline 2 met drie verschillende deuren

Het instapbad Twinline 2 is verkrijgbaar met een doorlopende douchedeur, lage baddeur of een gedeelde baddeur.

Meer informatie

De Twinline is het ideale product voor de kleinere badkamer, omdat douche en bad gecombineerd worden. De Twinline 2 is verkrijgbaar met drie deurvarianten: de doorlopende deur, een gedeelde deur en een lage baddeur.

De gedeelde deur onderscheidt zich door een bijzondere flexibiliteit in het gebruik. Ter hoogte van de badrand kan het onderste deel van de deur worden gescheiden van het bovenste deel. Bij het douchen zijn beide delen stevig met elkaar verbonden, zodat een doorlopende deur ontstaat. Een speciale vergrendeling met een doorlopende dichting zorgt voor 100% waterdichtheid tussen het bovenste en het onderste deurdeel. Als men liever in bad gaat, kan de opzetbaddeur opzij worden geklapt en gebruikt men alleen de lage baddeur (het onderste deel). De opzetbaddeur kan dankzij het innovatieve 360° TWIN-scharnier naar binnen of naar buiten worden geklapt.

De Twinline 2 met lage baddeur is bedoeld voor iedere badkamer waar genoeg ruimte is voor een aparte douche en een apart bad. De lage baddeur biedt extra comfort en zorgt ervoor dat men moeiteloos en veilig in en uit bad kan stappen. De diepe en comfortabele vorm van het bad zorgt voor extra badgenot.

 

Meer van Burgmans Sanitair is dé partij voor uw nieuwe badkamer en toilet Bekijk alle