TONZON badisolatie

Met badisolatie van TONZON heb je lekker lang een heerlijk warm bad.

TONZON badisolatie

Zin in een lekker lang en warm bad? Met de TONZON badisolatie isoleert je je bad zoals een thermosfles een vloeistof warm houdt. Je houdt de warmte van het water daar waar je het hebben wilt: in je bad. Het water blijft langer warm omdat de warmte alleen aan de bovenkant van het badwater kan verdwijnen. Bijvullen met warm water tijdens je bad is daardoor niet meer nodig. Dat bespaar niet alleen drinkwater, maar ook zo'n 33 % van de energie die nodig is om een bad te vullen en op temperatuur te houden. Het levert je dus een hoop op.

TONZON Badisolatie: eenvoudig aan te brengen

Ben je van plan je badkamer te vernieuwen of te renoveren? Dan is dat het geschikte tijdstip om je bad ook te isoleren, omdat je dan goed bij je bad kunt komen. De isolatie is bij nieuwe en bestaande baden eenvoudig aan te brengen met dubbelzijdige tape. Op baden met een ruwe buitenkant gebruik je folielijm. Na de badisolatie bouw je de ombouw om het bad en kun je genieten van een lekker lang warm bad.

Milieuvriendelijk en energiebesparend

Een bad, geïsoleerd met TONZON badisolatie houdt de warmte beter vast. Het water blijft zeker een uur lang aangenaam warm. Dat scheelt al snel 33 % van de energiekosten. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu is TONZON badisolatie dus vriendelijk. De TONZON isolatie is het meest milieuvriendelijke isolatiemateriaal volgens de onderzoeken van het NIBE (Het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie).

Bubbelbad isoleren, extra zinvol

Een bubbelbad verliest veel meer warmte dan een gewoon bad. Isolatie is dus extra zinvol, maar kost wat meer werk. Vanwege de vele buizen en slangen bij een bubbelbad is standaardpakket minder geschikt. Toch kun je ook hier gebruikmaken van het dubbelwandig reflecterende principe van TONZON.

Bij een bubbelbad plak je eerst reflecterend Alutape tegen de badwand. De slangen en buizen pak je ook in met Alutape of met badagefolie. Tenslotte pak je het hele bad in met een Thermosheet.

Zelf je bad isoleren met TONZON badisolatie

Bij je bestelling krijg je vanzelfsprekend een duidelijke instructie hoe je de badisolatie kunt bevestigen. Maar wil je weten hoe de instructie in het echt’ gaat? Op dit filmpje van 47 seconden zie je hoe eenvoudig je zelf je bad kunt isoleren. Voorwaarde is wel dat de buitenkant van het bad redelijk glad is, zodat het dubbelzijdige plakband goed blijft zitten. Is dat niet het geval, dan moet je in plaats van plakband lijm gebruiken.


TONZON badisolatie: betaalbaar en snel in huis

De TONZON badisolatie wordt geleverd in twee maten, standaard en groot. Voor de meest actuele prijzen verwijzen ze je naar hun webshop. Daar kun je ook direct je bestelling plaatsen. Het pakketje voor de isolatie van een normaal bad past door de brievenbus. Dat scheelt weer verzendkosten.

Meer informatie

Voor een offerte aanvraag of voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.tonzon.nl

Profielfoto van TONZON BV
TONZON BV
Ir. Schiffstraat 220, 7547 RD  Enschede