Foto: 277254.jpeg

Live your life met de Spalife Medical

Het medische en esthetische komt samen in de Spalife Medical.

Wederom bewijst Spalife innovatie als een way of life te beschouwen door ook reumapatiënten de kans te bieden kennis te maken met het unieke Spalife gevoel.

Ontwikkeld in samenwerking met de Canadese Reuma Stichting biedt het bad als eerste de stabiliteit, zekerheid en ondersteuning die nodig is voor deze groep om de sensatie van hydrotherapie in eigen huis te ervaren. Deze intensieve samenwerking met wetenschappers toonde de ware behoeften en wensen van mensen met een reumatische aandoening. Geroemd als de eerste spa met 'helend' water is de Spalife Medical tevens 's werelds enige spa die door de stichting wordt aanbevolen aan patiënten ter verbetering van de symptomen van spier- en gewrichtsaandoeningen.

Kuren wordt al sinds de oudheid door mensen met een reumatische aandoening gedaan. Echter, waar traditionele baden veelal tekortschieten, biedt de Spalife Medical een omgeving die volledig is afgestemd op de behoeften van de patiënt. Geïnspireerd op de behoeften van reumatische patiënten waar de traditionele spa niet aan kon voldoen.

Vernieuwend aan de Spalife Medical zijn de vele geïntegreerde steunpunten waarmee ten alle tijden, overal en in elke positie de gewenste stabiliteit wordt geboden. Een extra gevoel van veiligheid wordt gecreëerd door het extra antislip-materiaal geplaatst in de treden. De energieke stroom van warm water helpt vastzittende spieren los te maken en zorgt tegelijkertijd voor de aanmaak van endorfine, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam. Roterende jets voor een breed oppervlaktebereik, pulserende jets voor een betere bloeddoorstroming en jets met een diepe penetratie van het spierweefsel zorgen ervoor dat het bad dezelfde effectiviteit kent als therapeutische technieken.

De spa biedt een allround low gravity training voor lichaam en geest. Met een roeimachine in het bad, power bands ter versterking van het bovenlichaam en overall body shaping en conditietraining biedt de Spalife Medical uiteeenlopende spiertrainingen om het lichaam in balans te houden.

Alle Spalife winkels zijn uitgerust met een moodroom waar geïnteresseerden in alle rust en privacy en onder begeleiding van professionals de sublieme kwaliteit van de Spalife Medical kunnen ervaren. Voelen is immers geloven.

Publicatiedatum: 26 december 2011

Kijk voor meer productinformatie en/of technische specificaties op www.spalife.eu

Reacties