Foto: press_2013//bettecora-bad-badkamer.jpg

Draaibaar, bijna raamloos en magnetisch afgedicht

Combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN met nieuwe doucheschermen

Combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN met nieuwe doucheschermen

Perfect bad- en doucheplezier in de kleinste ruimte - Bette heeft ook voor deze eisen intelligente oplossingen paraat. In grote populariteit verheugen zich de combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN, die een ruim ligbad en een royale, comfortabele doucheplaats op handige wijze combineren. Nog attractiever worden de drie modellen door het nieuwe design en de technische ontwikkeling van de passende doucheschermen.

Raamloos uiterlijk

De nieuwe doucheschermen van de drie combibaden overtuigen door hun nagenoeg raamloze uiterlijk, dat uitmunt door lichtvoetigheid en transparantie. Het royale verstelbereik van de decente wandaansluitstrippen maakt de montage eenvoudig en veilig. Voor een hoge spatbescherming naar de stalen badrand toe zorgen de in de dichtingen geïntegreerde magneten. Het nieuwe design overtuigt bovendien met een comfortabel hef-zak-mechanisme van de deuren en het van binnen in één vlak liggende beslag voor een eenvoudige reiniging zonder obstakels en randen. Standaard voorzien van het water en vuil afstotende oppervlak BETTEECHTGLAS PLUS garanderen de doucheschermen een eenvoudige verzorging en een briljante glans.

De Bettecora

De beide douchescherm-modellen BETTECORA II en BETTECORA RONDA II laten de ruimte er met hun nieuwe, draaibare ruiten groter uitzien en bieden meer ruimte om te bewegen met name in kleine badkamers een groot voordeel. In de versies BETTECORA SWING II en BETTECORA RONDA SWING II zijn de halfronde doucheschermen vaststaand. Een draaibaar zijelement biedt extra spatbescherming.

De Betteocean

De BETTEOCEAN biedt met zijn aan beide kanten draaibare douchescherm met magneetdichtingen en een nieuw design niet alleen een optimale bescherming tegen waterspetters en een comfortabele instap, maar laat de badkamer er bovendien optisch aanzienlijk groter uitzien, wanneer hij naar de wand toe gedraaid is. Voor een perfecte uitstraling kan BETTEOCEAN als optie met het onzichtbare afvoer- en overloopsysteem BETTEGEBERIT CLOU worden uitgerust. Deze innovatieve techniek verhoogt bovendien het waterpeil in vergelijking met een ligbad met overloopgat met 4 cm en vergemakkelijkt bovendien het reinigen.

Publicatiedatum: 29 april 2009

Reacties