Cleopatra introduceert vijf modellen baden & whirlpools

Geen badkamer zonder bad!

20 April 2011

Geen badkamer zonder bad!

Dat klinkt toch eigenlijk erg logisch! Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, brengt mede daarom, drie nieuwe baden op de markt. De designserie ´WellPool´ baden is uitgebreid met een kleiner model plus een luxe loungevariant. Tevens wordt het ruimtebesparende Moneva bad vervangen door een nieuwe moderne uitvoering. Cleopatra biedt hiermee voor vrijwel iedere badkamer, groot of klein, een passend en hoogwaardig bad.

Drie nieuwe WellPool designbaden

Bij de door Robert Bronwasser van SMOOL Designstudio ontworpen WellPool baden staan heldere lijnen, strakke vormen en vooral comfort centraal. Er waren al uitvoeringen met een afmeting van 180x80 & 190x80cm. Hieraan zijn nu twee modellen met een kleinere buitenmaat van 170x75cm aan toegevoegd – de ´Square’ uitvoering met een strakke hoekvorm en de ´Soft´ met afgeronde hoeken, beide inclusief een ruime bodemmaat van maar liefst 115 cm.

Daarnaast is ook de vernieuwende WellPool ´Lounge´ (180x85cm) aan de serie toegevoegd. Dit unieke bad is een luxe variant met vier armsteunen, twee verschillende rugzijden (een schuine zijde voor ontspanning en een zijde om meer recht op te zitten) en een uniek ruime bodemmaat van 133 cm.

New Moneva: luxe in minder ruimte (170x80/55cm)
Naast de drie nieuwe WellPool modellen, wordt ook het ruimtebesparende model Moneva ge-restyled en in maart 2011 vervangen door de modernere ‘New Moneva’. Door de vorm van dit bad - dat niet rechthoekig is, maar naar keuze aan de rechter of linker zijde schuin afloopt, ontstaan meer mogelijkheden om ook kleine of in formaat afwijkende badkamers optimaal in te richten.

Alle nieuwe baden zijn leverbaar met of zonder whirlpoolsysteem (spa, hydro of een combinatie van beide) maar ook met fraaie LED-verlichting.


Over Cleopatra
Cleopatra, onderdeel van Hansgrohe, produceert sinds 1966 luxe, op ontspanning gerichte kwaliteitsproducten, ter verbetering van de kwaliteit van uw leven. Het assortiment van Cleopatra bestaat uit hoogwaardige baden, whirlpools, stoom/douchecabines en douchesystemen. Alle producten kunnen (gratis) worden bekeken en getest in het Wellness Experience Centre in de showroom in Westknollendam.

Publicatiedatum: Westknollendam, 1 maart 2011

Meer informatie: www.cleopatra.nl

Reacties