Foto: /288138.jpeg

Bad-vulcombinatie Geberit: baden zonder kraan

Geen opsmuk maar eenvoud in de badkamer met bad-vulcombinatie sifon Geberit.

Geen opsmuk maar eenvoud in de badkamer met bad-vulcombinatie sifon Geberit.

Het nemen van een warm bad zonder aanwezigheid van een kraan is mogelijk met de subtiele bad-vulcombinatie sifon van Geberit. Het water stroomt het bad niet in via de gebruikelijke kraan maar via de overloop dat voorzien is van de combinatie sifon. Tegelijkertijd blijft de overloop ervoor zorgen dat het overtollige water wegstroomt wanneer het bad te ver wordt gevuld met water. Door de samensmelting van design en functie van deze sifon is de kraan niet meer nodig en staat esthetiek in de badkamer voorop.

 

De Geberit bad-vulcombinatie sifon is geschikt voor de toevoer van water en voor de afvoer ervan. Ook als dit tegelijkertijd plaatsvindt. Door een unieke terugstroombeveiliging wordt het schone water niet met het vieze water gemengd als de overloop het te veel aan water in het bad moet afvoeren. De slanke bad-vulcombinatie kent een eenvoudige draaiknopbediening en is afgewerkt in glans verchroomd.

De Geberit bad-vulcombinatie sifon is toe te passen op elk bad dat voorzien is van een overloopgat. Zowel de hoogte als de lengte van de achterliggende sifon is aan te passen aan elke situatie. Deze combinatie sifon is te verkrijgen bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur. Minimalisme in de badkamer ligt hiermee binnen handbereik.

Meer informatie: www.geberit.nl.

Publicatiedatum: 13 oktober 2012

Reacties