Profielfoto van Luca Sanitair
Luca Sanitair
Rooseveltstraat 12, 2321 BM Leiden
maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Nieuw: vrijstaand zwart bad van solid surface | Luca Sanitair

Een trend die niet meer weg te denken is: zwart in de badkamer. Met dit bad heb je een echt eyecatcher te pakken!

Vrijstaand zwart bad van solid surface

Leiden, 23-2-2021 - Luca Sanitair, een groothandel in Italiaans design sanitair, introduceert in zijn catalogus van 2021 een vrijstaand zwart bad voor de VASCA lijn. Het bad is onder de naam LUVA1750A te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België. Met de komst van dit zwarte bad speelt de groothandel in op de laatste trends op het gebied van sanitair.

De VASCA lijn bestaat uit vrijstaande baden en opzetwastafels die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, kleuren en materialen. De lijn is zodanig samengesteld dat baden en opzetwastafels goed met elkaar te combineren zijn. Zo wordt ook het nieuwe vrijstaande bad met een bijpassende opzetwastafel op de markt gebracht. Beiden worden gekenmerkt door een slanke rand en overloop en zijn gemaakt van solid surface.

Solid surface is een materiaal dat de afgelopen decennia steeds vaker terug is te zien in badkamers en keukens. Het materiaal bestaat uit een mix van polyester, acryl en verschillende harsen. Deze samenstelling zorgt voor een slijtvast, schoon, vlekwerend en vochtbestendig product. Door deze eigenschappen is solid surface gemakkelijk in onderhoud en vergt het vrijwel geen schoonmaakwerk.

Luca Sanitair speelt met het vrijstaande bad in op de trend van het moment: zwarte elementen in de badkamer. 'We zien aan de verkoopcijfers dat zwarte sanitairproducten echt populair zijn geworden en wij geven onze klanten hierin graag een ruime keuze', vertelt Frank Hillebrandt, marketing manager bij Luca Sanitair. Naast zwarte baden en opzetwastafels heeft Luca Sanitair ook diverse zwarte douche sets, kranen en closetpotten.

Over Luca Sanitair
Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Na de oprichting in 2002 is Luca Sanitair uitgegroeid tot een groothandel met een compleet assortiment in luxe sanitair producten. De producten zijn exclusief te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België.