Foto: 2021/zwart-vrijstaand-bad-luva-luca-sanitair.jpg

Luca Sanitair breidt assortiment uit met zwart vrijstaand bad

Luca Sanitair, een groothandel in Italiaans design sanitair, introduceert in zijn catalogus van 2021 een vrijstaand zwart bad voor de VASCA lijn.

Het bad is onder de naam LUVA1750A te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België. Met de komst van dit zwarte bad speelt de groothandel in op de laatste trends op het gebied van sanitair.

De VASCA lijn bestaat uit vrijstaande baden en opzetwastafels die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, kleuren en materialen. De lijn is zodanig samengesteld dat baden en opzetwastafels goed met elkaar te combineren zijn. Zo wordt ook het nieuwe vrijstaande bad met een bijpassende opzetwastafel op de markt gebracht. Beiden worden gekenmerkt door een slanke rand en overloop en zijn gemaakt van solid surface.

Solid surface is een materiaal dat de afgelopen decennia steeds vaker terug is te zien in badkamers en keukens. Het materiaal bestaat uit een mix van polyester, acryl en verschillende harsen. Deze samenstelling zorgt voor een slijtvast, schoon, vlekwerend en vochtbestendig product. Door deze eigenschappen is solid surface gemakkelijk in onderhoud en vergt het vrijwel geen schoonmaakwerk.

Luca Sanitair speelt met het vrijstaande bad in op de trend van het moment: zwart in de badkamer. ‘We zien aan de verkoopcijfers dat zwarte sanitairproducten echt populair zijn geworden en wij geven onze klanten hierin graag een ruime keuze’, aldus Frank Hillebrandt, marketing manager bij Luca Sanitair. Naast zwarte baden en opzetwastafels heeft Luca Sanitair ook diverse zwarte douche sets, kranen en closetpotten.

Meer informatie: www.lucasanitair.nl

www.lucasanitair.nl

Meer van Luca Sanitair
Reacties