Instapbad Iris

Instapbad Iris van Novellini: het genot van een ligbad zonder een hoge instap.

Instapbad Iris

Het instapbad Iris combineert het genot van een ligbad met het gemak van het nagenoeg drempelloos onder de douche stappen. Genieten van een ontspannen bad, zonder de nadelen van een onhandige instap. Instapbad Iris heeft een praktische deur met een mechanische sluiting. Het gevaar op uitglijden wordt hierdoor sterk gereduceerd. Kinderen, oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn kunnen eenvoudig zelf het bad in- en uitstappen.

Iris is een bad dat perfect past in een toekomstbestendige woning. Dit instapbad komt tegemoet aan een diversiteit aan wensen als het gaat om functionaliteit in de badkamer. Novellini staat echter niet alleen voor Italiaans design, maar ook voor comfort en gebruiksgemak. Het instapbad is voorzien van een multifunctionele hoofdsteun, die niet alleen kan worden gebruikt als hoofdsteun maar ook kan worden getransformeerd tot zitje.

Net als de andere ligbaden van Novellini is het ook mogelijk om het instapbad Iris te voorzien van verschillende vormen van hydromassage.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het Iris instapbad.
Volg de Novellini Facebookpagina voor dagelijkse badkamerinspiratie.