Bad Thorgan en bad Clement in beton light en dark

De baden collectie van Detremmerie biedt reeds een mooi aanbod voor de meeste badkamers.

Deze gegoten vrijstaande baden zijn heel eigentijds en plaat besparend, de binnenmaat is de buitenmaat. Een unieke combinatie van een mooie look en gebruiksgemak maakt toppers van deze baden.

Het strakke Japanse zitbad Ariel van 120 cm paste reeds in heel wat badkamers en is door zijn compact formaat toepasbaar in kleinere badkamers.

De baden Kiwi en Clement zijn ovaal van vorm en zijn met een lengte tot 160 cm compact te noemen. De Kiwi is het meest compacte bad in het assortiment van Detremmerie, het Clement bad is standaard voorzien van een ingewerkte overloop.

Op een lengte van 170 cm hebben ze drie baden: Sunny, Nemo en Thorgan.

Sunny is het symmetrische bad en wat rechter van vormgeving, de ovale Nemo is er in asymmetrische uitvoering . Beiden zijn zeer comfortabel en good looking.

Het Thorgan bad weet hier absoluut de show te stelen door een klassieke uitvoering te combineren met een moderne strakke look die heel typerend en bepalend is voor je badkamer. De ingewerkte poten ondersteunen dit bad en maken er een luchtig geheel van.

Naast deze kunstmarmer/top solid baden, lanceert Detremmerie dubbelwandige acryl baden in mat wit, mat zwart en mat grijs. Deze kleuren matchen perfect met de No Limit kastencollectie en maken zo je badkamer tot 1 geheel.

Het nieuwe Hannes bad wordt een strak blok bad en Céril vult de ovale baden collectie aan. Het Hannes bad wordt als eyecatcher voorzien van een nisje met een glazen legger om spullen in op te bergen.

Om de collectie helemaal af te maken gaan ze ook betonnen baden aanbieden. Deze baden zijn strak en eigentijds van vorm en door het robuuste materiaal zorgen deze voor een stoere of luxe touch in je badkamer.

Time to relax! Meer informatie: www.detremmerie.be