Ingebouwde speakers

De ideale plekken waar je je huis nog gezelliger kan maken door het afspelen van muziek.

Ingebouwde speakers in huis

Jouw huis maak je nog gezelliger door het afspelen van muziek. Muziek is het perfecte middel om de door jouw gewenste sfeer te creëren. Swing mee op dansnummers of relax op rustige muziek. Bij elke ruimte en gelegenheid passen andere liedjes. Wij zetten de sfeervolste songs voor keuken, slaapkamer, keuken en woonkamer op een rij en bespreken de mogelijkheden op het gebied van inbouwradio’s.

1. Wakker worden met je favoriete muziek
Nu de wintertijd aanbreekt, blijven we steeds vaker binnen. In deze tijd is het ideaal om een lied in huis op te zetten. Songs helpen ’s ochtends al om je dag goed te beginnen. Volgens Spotify en muziekpsycholoog David M. Greenberg kan het ’s ochtends luisteren naar muziek namelijk helpen om gemakkelijker op te staan. Vooral het nummer Viva La Vida van Coldplay maakt dat je meteen zin hebt in de dag. Hou je meer van een beat? Zet dan Wake Me Up van Avicii op. Het geheim van deze wake up songs: de muziek wordt opgebouwd, klinkt positief en brengt je daardoor meteen in een goede stemming.

2. Zingen onder de douche
Nog geen genoeg van de laatste hits? Dan is een ingebouwde radio in de badkamer ook zeker iets voor jou. Inbouwspeakers kunnen tegenwoordig niet alleen in droge ruimtes ingebouwd worden, maar ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Zet om in de positieve feelgoodstemming te blijven bijvoorbeeld het nummer Happy van Pharrell Williams op of zing mee met Becky G met (singing in the) Shower. Zo begin je fris én vrolijk aan je dag.

3. Lekker koken met goede songs?
Maak koken leuker door het aanzetten van goede muziek. Ga bijvoorbeeld voor de klassieker van Michael Jackson Just (B)eat It of voor de wat nieuwere song Bills van LunchMoney Lewis. In de keuken maak je dagelijks een andere maaltijd en daar hoort dus ook dagelijks andere muziek bij. Kies daarom voor een inbouwradio die je draadloos vanaf je smartphone, tablet of laptop aan kunt sturen.

4. Breng sfeer in de woonkamer
Ook in de woonkamer is een audio set een ideale oplossing om naar muziek te luisteren wanneer jij wilt. Ga voor ingebouwde speakers, omdat deze netjes weggewerkt zijn in het plafond. Als je zin hebt om mee te zingen, ga dan bijvoorbeeld voor bekende hits van Madonna, Lady Gaga, Rihanna of Justin Timberlake. Als je bezoek krijgt kun je op de achtergrond zachtjes de radio aanzetten.

Ingebouwde speakers
Enthousiast geworden over muziek in je slaapkamer, douche, keuken en/of woonkamer? Neem dan een of meerdere ingebouwde radio’s van Luxalon in huis. Deze inbouwspeakers zijn netjes weggewerkt in het plafond, geven een mooi en vol geluid en zijn draadloos te bedienen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Stel afspeellijsten samen via YouTube of Spotify of zet de radio aan. Met inbouwspeakers van Luxalon luister je voortaan altijd naar je favoriete muziek in huis.