Partner

Van den Berg afvoerputten bv

Van den Berg afvoerputten is een totaalleverancier die van alle markten thuis is! Van den Berg afvoerputten BV is een veelzijdig bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in afvoeren en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden voor waterafvoer. De enorme variatie in doucheputten, tegelputten en douchegoten in alle denkbare varianten zijn toonaangevend. Universele, industriële afvoerputten en goten voor alle denkbare situaties maken het programma compleet.

MEER TONEN

Premium Line douchegoot

Roestvrijstalen douchegoot Premium Line met flens voor waterdichte montage. Deze douchegoten zijn leverbaar in 3 verschillende lengte maten, 800, 900 of 1000 mm, de breedte is 70 mm. Doordat het rooster smaller is dan de goot ontstaat er rondom een afvoer sleuf van 5 mm waardoor het af te voeren water makkelijk kan wegstromen. Het rooster is gemaakt van hoogglans roestvrijstaal, wat optimale hygiëne garandeert en er zeer verzorgd uitziet.

Premium Line douchegoot

De afvoer kan zowel horizontaal als verticaal geschieden en de uitneembare reukslot adapter (RSA) zorgt ervoor dat er geen vervelende geurtjes in de badkamer kunnen ontstaan.

De aflopende bodems naar het afvoerpunt geven deze douchegoot een afvoercapaciteit van 35 liter per minuut. Een betrouwbaar Nederlands product!

Meer lezen over
'Premium Line douchegoot'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.