Foto: Puntafvoer-TECEdrainpoint-S

Puntafvoer TECEdrainpoint S

Puntafvoer nu ook met eigen tegels en natuursteen te betegelen door TECEdrainpoint S.

Wil je een onzichtbare afvoer voor in de douche, garage, terras of kelder, zodat je stenen vloer optisch één geheel lijkt? Dan ben je bij TECE aan het juiste adres. Want TECE introduceert voor haar assortiment puntafvoeren TECEdrainpoint S, twee nieuwe roosterranden waarin je eigen keramische tegel of een stuk natuursteen als afdekking gemonteerd kan worden. Daardoor wordt de stenen vloer één optisch geheel, met slechts dunne afvoerspleten waardoor het water wordt afgevoerd.

Voor de afvoer met een rooster van 100 x 100 mm levert TECE een roosterrand zonder raam waarop de tegel of het natuursteen wordt bevestigd. Voor de grotere uitvoering van 142 x 142 mm is een roosterrand leverbaar met een dunne rand van roestvast staal, waarin een stuk tegel of natuursteen wordt bevestigd. Ook bij deze oplossing lijkt de vloer één geheel, echter met een bescheiden accent ter plaatse van de afvoer. Naast de roosterranden voor keramiek of natuursteen, kun je ook kiezen uit drie mooie roosters van duurzaam roestvast staal. Bij één model kun je het rooster met schroeven vastzetten, zodat diefstal wordt voorkomen.

De afvoeren TECEdrainpoint S zijn modulair op te bouwen en inzetbaar voor nieuwbouw en renovatie. De basis bestaat uit 8 afvoerlichamen die een universele afdichtflens hebben en leverbaar zijn met horizontale en verticale aansluitingen van DN 50, 70 of 100. De roosters en opzetstukken zijn leverbaar in de maten 100 en 142 mm.

Voor een waterdichte afdichting van de afvoer in de vloer, heeft TECE het unieke Seal System ontwikkeld. De Seal System constructie en de toepassing van gecertificeerde afdichtingsproducten van ruim 50 fabrikanten, garanderen een waterdichte afdichting. De tests zijn verricht door Kiwa TBU, een onafhankelijke Duitse keuringsinstantie. Een lijst met alle gecertificeerde afdichtingen is te vinden op www.sealsystem.net.

Publicatiedatum: 21 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties