string(1) "a"

Nieuwe collectie energiezuinige wasmachines en wasdrogers van Inventum

De wasmachines en drogers van Inventum zijn zacht voor de was én energiezuinig.

08 Oktober 2021

Met de uitgebreide programmakeuze is er altijd een programma dat perfect aansluit op jouw behoeften. Zo is er onder andere keuze uit een ECO programma, kort programma, spoelen, wol- of stoomprogramma en zijn de temperatuur, toeren, waterverbruik en tijd naar wens in te stellen. Bij de Inventum drogers pas je het programma afhankelijk van het soort wasgoed gemakkelijk aan. Je bepaalt zelf hoe droog je wilt dat de was uit de droger komt en je kunt de tijdsduur instellen en bepalen wanneer de droger klaar moet zijn. Hierdoor is geen vlek meer veilig en is je was hygiënisch schoon & fris. Zo kun jij weer stralen!

Wave Care

Alle Inventum wasmachines en wasdrogers hebben een trommel met Wave Care technologie. Door de speciale structuur aan de binnenkant van de trommel worden de vezels van de kleding verzacht en slijt je kleding minder snel. Wave Care zorgt ook voor minder kreukels en verbetert de was- en droogresultaten. 

Effectieve vlekverwijdering

Met onze wasmachines is het niet meer nodig om op hoge temperaturen te wassen of kleding van tevoren extra te behandelen om vlekken helemaal te verwijderen. Door de perfecte combinatie van temperatuur, tijd en hoeveelheid water verwijder je wel zo’n 36 soorten hardnekkige vlekken, zoals fruit, vet, gras en koffie. Dat scheelt je veel tijd en moeite.

Steam Clean

Heb je last van allergieën? Gebruik dan het speciale Steam Clean wasprogramma. Dit unieke programma, dat al onze wasmachines hebben, zorgt voor stoom in de trommel. Daarmee verwijder je bacteriën en bijvoorbeeld huisstofmijt uit je wasgoed. Erg fijn dus voor je beddengoed, ondergoed en handdoeken. De Steam Clean functie verwijdert ook onprettige geuren uit je kleding. Wasverzachter is niet meer nodig, omdat je wasgoed heerlijk zacht uit de machine komt. Nog een voordeel van de stoomfunctie is dat je was minder kreukt waardoor het strijken zo klaar is. 

Nieuwe wasmachines

- Inventum VWM8001W
- Inventum VWM9001W
- Inventum VWM9001B

Warmtepomp- of condensdroger

Een warmtepompdroger heeft een hogere aanschafprijs dan een condensdroger, maar is wel veel energiezuiniger. Je wasgoed droogt op een lagere temperatuur waardoor het minder snel slijt en de kans op krimp kleiner is. Het drogen van een lading was duurt daardoor wel langer. De condensdroger droogt op een hogere temperatuur. Je was is dan ook sneller droog. Maar door de hogere temperatuur verbruikt dit type droger meer energie dan een warmtepompdroger. Beide soorten wasdrogers kun je aansluiten op een waterafvoer, zodat je het wateropvangbakje niet zelf hoeft te legen.

Dual Air

Dankzij de unieke Dual Air technologie droogt wasgoed sneller en zijn de Inventum drogers extra energiezuinig. De trommel van de droger draait afwisselend linksom en rechtsom en blaast in beide richtingen warme lucht de trommel in. De warme lucht die de trommel in wordt geblazen zorgt voor heerlijk zacht en gelijkmatig gedroogd wasgoed. Zelfs bij een volle trommel komt je wasgoed minder gekreukt uit de droger.

Nieuwe condensdroger

- Inventum VDC8001W

Nieuwe warmtepompdrogers

- Inventum VDW9001W
- Inventum VDW9001B  

Meer van Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V.
Reacties