Easy Drain

Easy Drain heeft kans gezien een al bestaand product nog beter toepasbaar te maken. De modellen Easy Drain Compact en Multi zijn nu ook leverbaar met een flexibel TAF frame.  

Productomschrijving

Het TAF frame maakt het de installateur mogelijk de douchegoot in combinatie met iedere willekeurige tegeldikte te plaatsen. Uiterste flexibiliteit en uiteraard het kwaliteitsniveau dat u kent van Easy Drain. Met een aantal nagenoeg onzichtbare en verstelbare stiften kan het frame inclusief rooster op hoogte gesteld worden. Door te werken met dit TAF frame wordt eventueel lekwater altijd weer door uw Easy Drain afgevoerd. 100% waterdichtheidgarantie dus. Het standaard meegeleverde rooster kent twee gezichten: het welbekende Zero rooster zonder perforatie; en draai dit rooster om en u heeft een tegelrooster.

 

Tevens kan Easy Drain momenteel twee nieuwe montage producten meeleveren. Te weten Easy Silicon en Easy Compound. De silicone kit van Easy Drain heeft een unieke RVS kleur. Easy Compound is een twee componenten set voor een gegarandeerde afdichting waarbij u zelfs 3 jaar waterdichtheidgarantie ontvangt.

 

De Easy Drain is sinds kort verkrijgbaar bij Warmteservice.

 

       

Impressie