string(1) "p"

Glazen achterwand keuken

Bent u op zoek naar een glazen achterwand voor in de keuken? Bij inkoopglas besteld u snel uw glazen achterwand voor in de keuken. Laagste prijs garantie!

Colorbel / Keukenachterwanden bestellen

Glazen achterwand keuken

Voor een prachtige elegante uitstraling in uw keuken kiest u natuurlijk voor Colorbel (deels) gehard glas, in diversen Ral kleuren leverbaar.

Colorbel heeft een volledig geharde zijde welke voorzien is van een Ral kleur. Deze kleur blijft kleurvast doordat het “versmolten” is met het glas. Dit glas is prima geschikt voor bijvoorbeeld achter de kookplaat. Door het gladde oppervlak is dit makkelijk te reinigen met een glascleaner. Een van de belangrijkste eigenschappen van Colorbel (deels gehard) is zijn uitstekende weerstand tegen extreme temperatuursverschillen, daardoor ook wel veiligheidsglas genoemd. Colorbel dient u (bij donkere kleuren) op een donkere ondergrond te plaatsen voor het mooiste effect. Ook is het mogelijk om gehard figuurglas te gebruiken als keukenachterwand. Hiervoor kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Tevens voor in badkamers is Colorbel uitermate geschikt. Doordat vuil zich minder snel kan afzetten op een glad oppervlak is dit ook uit hygiënisch oogpunt de perfecte oplossing. Doordat Colorbel in grote afmetingen leverbaar is heeft u ook minder kitnaden en voegen waardoor ook dit een stuk hygiënischer is.

 

De Ral kleuren van Colorbel zijn gezien door het glas (bij 6 mm) Echter kan er verschil zijn tussen verven, lakken en overige glansgraden.

Voor vragen over Colorbel kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of mailen naar info@inkoopglas.nl.