Partner

Bouwcenter Blauwhoff Aalsmeer

Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent gemak, snelle service en zekerheid. Wij staan voor innovatieve producten en we bieden alleen een assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden veel producten onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Beleef de badkamerwereld van Sensum

In onze showroom kun je terecht voor de laatste interieurtrends op het gebied van oa. badkamers en vloeren. 

Sensum inspireert. Iedere dag.

Wij helpen je graag op weg om van jouw huis een thuis te maken. Altijd en overal.

Sensum is het eigen merk van Bouwcenter. In geselecteerde showrooms kun je terecht voor jouw dagelijkse dosis interieurinspiratie en kun je je laten adviseren over de benodigde bouw- en afbouwmaterialen. Alles onder één dak, wel zo handig.

Vakkundig personeel

Je kunt altijd op aan van ons vakkundig personeel. Zij helpen je op weg bij het realiseren van al jouw woonwensen. Ook op het gebied van realisatie. Of je nu advies nodig hebt op het gebied van keukens of bouwgerelateerde vragen hebt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Kom langs in Aalsmeer!

Kwaliteit

Sensum staat voor kwaliteit. Daar kun je van op aan. Het assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan alle kwaliteitscriteria en de laatste interieurtrends.

Prijs

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Dat bewijst Sensum. De brede wooncollectie is zacht geprijsd en voldoet aan al jouw verwachtingen. Uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs.

Meer lezen over
'Beleef de badkamerwereld van Sensum'?

meer van deze professional

IJzerwaren kopen bij Bouwcenter

Bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk; bij Bouwcen...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.