Foto: /268118.jpeg

Kleurrijke kindertapijten van Balta prikkelen de fantasie

Kinderen houden van kleur, het stemt hen vrolijk en prikkelt hun fantasie. Waar kan je ze beter omringen met kleur, warmte, sfeer en zachtheid dan in hun eigen slaapkamer?

Kinderen houden van kleur, het  stemt hen vrolijk en prikkelt hun fantasie. Waar kan je ze beter omringen met kleur, warmte, sfeer en zachtheid dan in hun eigen slaapkamer?

'Bij de inrichting van de kinderkamer mag het er bont aan toe gaan', aldus Jasmine Geerinckx, marketing manager van Balta Rugs. 'Karpetten verlenen zich daar perfect toe. Wij ontwerpen speelse en kleurrijke tapijten, dit stimuleert de creativiteit van kinderen. Ze geven de kinderkamer een speels karakter en zorgen voor sfeer. Bovendien bieden ze warmte en comfort en hebben ze een geluiddempende werking.'

 

Ruime keuze – voor alle leeftijdscategorieën
Balta Rugs biedt een ruime keuze aan kinder-, tiener-, en studententapijten. Voor de allerkleinsten zijn er de ‘Flash kids’ Berclon bcf tapijten met kleurrijke grafische afbeeldingen van hartjes, giraffen, puzzels, een voetbalveld en andere fleurige prenten. De 'Jazz kids' B-tron frise collectie bevat dan weer tapijten met prints van auto’s en robots, maar ook schattige diertjes zoals een olifant en een konijn.

Ook voor tieners is er een specifiek en ruim aanbod. Zo is er de 'Cosmopolitan' collectie met herkenbare prints van New York, Londen en Parijs. Wolkenkrabbers, metrolijnen en andere herkenbare symbolen zorgen voor een trendy en frisse look. Hou je van muziek? Dan vind je vast en zeker een hip dessin bij 'New Orleans'. De collectie bevat prints van muziekiconen en instrumenten in verschillende kleuren.

Studenten die zoeken naar moderne prints in trendy kleuren vinden dan weer hun smaak bij de 'Flash' en 'Jazz' collectie. Dit zijn collecties die qua stijl en kleur perfect aansluiten bij de hedendaagse leefwereld van jongeren. Zo weerspiegelt de ‘Jazz’ collectie werken van Mondriaan qua stijl en kleur.

Multifunctionele Shaggy tapijten
'Balta Rugs is de absolute trendsetter in hoogpolige tapijten. Balta gelooft dat door ontwikkeling van complexe, zachte garens en rijke kleuren het steeds voorop zal blijven. Door gebruik te maken van nieuwe technieken krijgen de tapijten een ruig, volumineus en rijk uitzicht. Met hun comfortabel en zacht aanvoelen zijn ze ideaal voor in de slaapkamer', zegt Jasmine Geerinckx.

De 'Brilliant shaggy' en 'Diamant shaggy' combineren veelkleurige glanzende polyester garens met B-tron polypropyleen frise garens tot een luxueuze glanzende shaggy. Beide collecties zijn in een bonte waaier van kleuren beschikbaar.

En het uitzonderlijk uitgebreid aanbod polypropyleen Shaggy's in verschillende kleuren, maten en poolhoogtes zijn de perfecte manier om je kamer op te frissen.

Voordelen op een rijtje
Een tapijt is heel onderhoudsvriendelijk, een keer per week stofzuigen is voldoende. Mensen met een stofallergie hoeven zich geen zorgen te maken. Een tapijt houdt stof immers vast en laat het niet terug in de lucht komen. Je tapijt geregeld reinigen en klaar.

En wie houdt er niet van de zachtheid van tapijt? Er gaat niets boven uit je bed stappen en de warmte en zachtheid van een tapijt voelen aan je blote voeten. Een tapijt is een perfecte speelmat voor de kinderen en voor peuters. Het is zacht, warm en geluiddempend. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid immers niet, maar absorberen het.

Karpetten zijn onmisbaar in een stijlvolle woning. De verschillende dessins en kleuren combineren gemakkelijk met andere decoratie-elementen in kinderkamers. En ten slotte is een tapijt eenvoudig te vervangen bij smaak – en stijlveranderingen.

Meer informatie: www.baltagroup.com

Publicatiedatum: 20 juni 2011

 

 

Reacties