Foto: 2015/Flexa-textielcollectie-puberkamer.jpg

Flexa textielcollectie

Nieuwe coole textielcollectie Flexa voor de puberkamer.

Bij FLEXA zijn we ervan overtuigd dat persoonlijke stijl zich niet beperkt tot je kledingkast. Uw puber wil natuurlijk een slaapkamer die net zo cool is als zijn of haar garderobe, en daarom hebben we een textielcollectie ontworpen die is geïnspireerd op de laatste modetrends. We hebben die collectie Graphic genoemd! Graphic is ontworpen door de Deense textielontwerper Ditte Kjærslund en bestaat uit een coole dekbedovertrek en een bijpassende gequilte sprei voor trendy meisjes en stoere jongens. De Graphic-collectie is aan twee kanten te gebruiken - de ene kant heeft een opvallende grafische print en de andere kant is onbedrukt.

Een verrassend kleuraccent

De nieuwe Graphic-stoffen springen echt in het oog. De mix van heldere kleuren en een sterke blokkleur past perfect bij elke puberkamer.
De Graphic-print voor meisjes is ontworpen in lieve rozetinten in combinatie met koel geel, pastelgrijs en klassiek wit en zwart.
De Graphic-print voor jongens is uitgevoerd in groentinten in combinatie met geel, grijs, wit en zwart.

Design dat lang meegaat

De nieuwe Graphic-stoffen zijn gemaakt van 100% katoen met een Oeko-Tex-certificering en gaan vele jaren mee, ook buiten de puberkamer. Leg de gequilte sprei in de woonkamer en gebruik hem als een zachte woondeken om in weg te kruipen, of leg hem op het bed. De gequilte sprei is ook perfect voor een picknick op een zonnige dag.

Meer informatie: www.flexaworld.nl

Publicatiedatum: 12 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties