Foto: velux-disney-gordijnen

Creëer een magische kinderkamer met de nieuwe Disney verduisterende rolgordijnen

Van Frozen tot de wereld van Winnie de Poeh en zijn vriendjes:

de nieuwe Disney & VELUX Goodnight Collection brengt een stukje magie en creativiteit naar de slaapkamers van je kinderen. De nieuwe Disney & VELUX Goodnight collection zorgt voor magie in de kinderkamer. Of het nu Anna, Elsa of Olaf is uit de Disneyfilm Frozen, Bliksem McQueen uit de Disney/Pixar-hit Cars of Winnie de Poeh en zijn vriendjes: je kinderen vallen tevreden in slaap als ze hun favoriete Disney-personage welterusten kunnen wensen.

De vrolijke, kleurrijke collectie rolgordijnen met populaire Disney-verhalen en –personages is vanaf 1 maart 2018 beschikbaar. Het is de derde collectie verduisterende rolgordijnen waarbij Disney en de VELUX Groep de handen ineen hebben geslagen.

“We zijn blij dat kinderen de kans hebben om hun kamer op te fleuren met hun favoriete Disney-personages op een verduisterend rolgordijn voor het dakraam. De kaskrakers Cars van Disney/Pixar en Frozen van Disney, die wereldwijd immens populair zijn, zijn de blikvangers uit de collectie van 2018”, vertelt Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland.

Elegante ontwerpen en eigentijdse kleuren

De collectie bestaat uit negen vrolijke ontwerpen en combineert eigentijdse kleuren op een elegante en harmonieuze manier, passend bij elke kinderkamer. Er is voor ieder wat wils: zachte of felle kleuren, actie of spannende verhalen. “We zijn erg benieuwd naar de reacties van kinderen en hun ouders op deze diverse en magische ontwerpen,” zegt De Gooijer.

 

Duisternis voor een goede nachtrust

Deze verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor ouders die willen dat hun kind optimale slaapomstandigheden heeft. De rolgordijnen zorgen op elk gewenst moment voor een verduisterde kamer.
"We hopen dat de nieuwe collectie niet alleen gewaardeerd wordt om de ontwerpen, maar ook omdat de rolgordijnen bijdragen aan optimale slaapomstandigheden in kinderkamers”, aldus de Gooijer.

Onderzoeken naar het belang van slaap tonen aan dat 'gezonde duisternis' een voorwaarde is voor een goede nachtrust, aangezien ons lichaam 's nachts gevoeliger is voor licht. Ons lichaam volgt een cyclus van 24 uur en kleine hoeveelheden licht kunnen onze slaap 's nachts verstoren. Voldoende uren ongestoord slapen is essentieel voor iedereen, maar zeker voor kinderen. Ze hebben een goede nachtrust nodig om te groeien en overdag energie te hebben, of ze nu thuis zijn, op de opvang of op school.

Hoogwaardige materialen

Alle VELUX verduisterende rolgordijnen zijn gemaakt van vuilafstotend OEKO-TEX® materiaal en bieden volledige verduistering en lichtregulering. De nieuwe Disney & VELUX Goodnight Collection biedt kwaliteit en functionaliteit, zodat kinderen en ouders slaapkamers kunnen omtoveren tot een speelse omgeving waarin de beleving van de Disneywereld hand in hand gaat met optimale slaapomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op: VELUX

Reacties