Creative Lab Amsterdam introduceert Binti babykamer setting

Samen met Souraya van Bintihome ontwikkelde Creative Lab Amsterdam de 'Binti babykamer setting'. 

11 Januari 2019

Het merk werkte al samen met de populaire influencer en wilde natuurlijk graag een mooi behang maken voor de babykamer die zij aan het inrichten is. Palmbomen staan centraal in het ontwerp van deze setting.

Naast rollen behang heeft Creative Lab Amsterdam ook settings in de collectie. Een setting is een afbeelding op behang die je hele muur (of een deel) bedekt. Het is een prachtig verhaal waar je naar blijft kijken omdat er zoveel te zien is! Zeker voor kids die bijvoorbeeld veel wilde dieren zoals giraffen, leeuwen en zebra’s kunnen ontdekken en zo een totaal andere wereld op hun eigen slaapkamer hebben.

“Palmbomen maken me blij”

Influencer Souraya, van het kanaal Bintihome verwacht samen met haar man hun eerste kindje. Mooie gelegenheid om de samenwerking met Creative Lab Amsterdam uit te breiden met een eigen setting voor haar mini me. Souraya: “Vanaf het moment dat ik begon na te denken over de Binti Babykamer, had ik al het idee dat het heel tof zou zijn als onze baby onder een palmboom zou kunnen slapen. Palmbomen maken mij blij, geven een gevoel van ontspanning en hebben iets puurs. Ook verwijzen ze naar onze Egyptische roots. Maar ook kamelen, exotische planten en andere dierenvriendjes mochten niet ontbreken. Samen met Creative Lab Amsterdam is het gelukt om een perfect behang op de muur terug te laten komen.”

Het behang van Creative Lab Amsterdam is..

  • Een 100% Nederlands product.
  • 100% vlies behang
  • Makkelijk te behangen
  • Je koopt alleen de m2 die je nodig hebt: minimum waste
  • Binnen 7 dagen in huis

A little piece of art met Creative Lab Amsterdam

De liefde voor print bracht oprichters Heleen en Nienke samen. Sinds 2016 zorgen zij voor happiness in het interieur met hun exclusieve kaarten, posters, notebooks en wallpaper collecties.

Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op www.creativelabamsterdam.com

Reacties