Foto: 2016/hartendief-wonderlampen.jpg

Nieuw bij Hartendief: sprookjesachtige collectie Wonder Wandlampen

Hartendief komt weer met een nieuwe kindercollectie Wonder Wandlampen. Overdag zijn deze lampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzo

Elke lamp heeft namelijk een verborgen geheim: als het licht aangaat, komt er een andere, sprookjesachtige wereld tevoorschijn. Een wereld om heerlijk bij weg te dromen.

Ga Slapen Maan

De Wonder Wandlampen prikkelen de fantasie en laten kinderen met gemak in slaap vallen. De collectie bestaat uit vier verschillende, cirkelvormige lampen (diameter 45 centimeter): Ga Slapen Maan, Kleine Beer op Reis, Elfjesbos, Sterrenvissers. Alle motieven sluiten naadloos aan bij de huidige trends in kinderinterieur. Maar er is meer: elke lamp vertelt een verhaal. Vlieg bijvoorbeeld samen met Kleine Beer op de rug van Vogel. Of bewonder met Beer, Vos en Hert de flonkerende sterrennacht. Er hoeft alleen een spaarlamp in de lamp et voilà, het sprookje komt tot leven.

Hartendief

De lampen van Hartendief zijn een geheel Nederlands product, ze worden hier ontworpen, uitgedacht en geproduceerd. Hiermee waarborgen ze hoge kwaliteit, korte lijnen en respect voor mens en milieu. Hartendief bestaat uit een klein team enthousiastelingen dat dagelijks met veel liefde en plezier aan de meest originele en fantasierijke lampen werken. Of zoals ze zelf zeggen: ‘We create magical lamps for magical people’.

Kijk voor meer informatie op www.hartendief.com

Publicatiedatum: 19 juli 2016

Reacties