string(1) "a"

Stokke® Clikk™: Gemak en stijl in drie nieuwe kleuren

Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Je zet 'm simpel in elkaar en haalt 'm ook zo weer uit elkaar.

15 Februari 2022

Je maakt 'm eenvoudig schoon en omdat 'ie zo licht is, verplaats je 'm zo van de ene naar de andere kamer. En nu maakt de Clikk™ je huis ook nog een stukje stijlvoller, dankzij drie nieuwe, opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur: Fjord Blue, Black Natural en Midnight Black.

De beste stijlstatements gaan altijd gepaard gaan met mooie accessoires. Daarom is de Clikk™ ook verkrijgbaar met twee nieuwe kussens voor extra comfort en gezelligheid: het Nordic Grey kussen, dat dankzij zijn tijdloze grijze kleur bij alle interieurs en stoelkleuren past en is geverfd met extracten van gevallen eikels, en het Multi Circles kussen, dat werd ontworpen door de Noorse kunstenares en ontwerpster Kiki Plesner. Haar handgeschilderde patronen zijn geïnspireerd op de natuur en de jaarringen van bomen.

Belangrijke eigenschappen

Net als alle andere producten van Stokke® is de Clikk ontworpen om ouder en kind dichter bij elkaar te brengen. Zo versterkt de onderlinge band en voelen de kinderen zich veilig en geborgen.

De Clikk™ is uitgerust met een eetblad en een tuigje voor gebruik bij kinderen vanaf zes maanden tot drie jaar; je kunt 'm dus met recht een alles-in-één kinderstoel noemen! De Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een knoeivrije maaltijd en heeft geen hoekjes of gaatjes waar kruimels in kunnen verdwijnen of bacteriën zich kunnen ophopen. Je veegt 'm gemakkelijk schoon en het afneembare eetblad kan zó in de vaatwasser.

Dankzij zijn elegante en tijdloze ontwerp zet je de Clikk™ eenvoudig binnen één minuut in elkaar, zonder gereedschap. Zo ben je snel klaar om te eten, te spelen, schoon te maken en te genieten van je tijd samen als gezin – zonder stress. Met de afneembare poten pak je de stoel gemakkelijk in wanneer dat nodig is en met de bijpassende reistas neem je 'm ook heel eenvoudig overal mee naartoe.

De Stokke® Clikk™ kinderstoel won in 2020 de Red Dot Design Award 'Best of the Best', en met drie nieuwe kleuren in het assortiment is er voor elke smaak en elk interieur wel een passende Clikk™ verkrijgbaar.

De Stokke® Clikk™ kinderstoel is verkrijgbaar bij de Stokke verkooppunten of via www.stokke.com.

Advies verkoopprijs: €169,--

Reacties