Foto: press_2013//junktrunk-speelmeubel-houten-speeltafel.jpg

Speel- en opbergplek in ??n!

De vloer regelmatig bezaaid met speelgoed? JunkTrunk speelmeubels, een ontwerp van Eric Pennings, bieden hiervoor de oplossing. Een JunkTrunk is namelijk twee in ??n: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed.

De vloer regelmatig bezaaid met speelgoed? JunkTrunk speelmeubels, een ontwerp van Eric Pennings, bieden hiervoor de oplossing. Een JunkTrunk is namelijk twee in ??n: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed. www.speeltafelwinkel.nl

Op het opengeklapte tafelblad kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Klaar met spelen? Schuif het speelgoed terug de bak in, klap de speelbladen dicht en opgeruimd staat netjes.

Geen poppenmeubel

JunkTrunk speelmeubels hebben een bijzondere maatvoering. JunkTrunks hebben precies de goede maat voor kinderen van 4 tot 11 jaar. De zithoogte is 40 cm, de tafelhoogte is 65 cm. Staan, zitten, hangen, liggen; zo spelen kinderen en dat kan allemaal op en om de JunkTrunk. Ook een volwassene kan zitten aan een JunkTrunk, het is geen poppenmeubel.

Stoer en kindvriendelijk

JunkTrunks passen bij hun bestemming: stevig berkenhout in combinatie met massief beukenhouten poten, basic kleuren, afgeronde hoeken en verzonken scharnieren. Geen poespas, maar functioneel design. Het ontwerp is tijdloos, ze zijn gemaakt van verantwoord hout en afgewerkt met drie lagen milieu- en kindvriendelijke lak.

Zelf je ideale opstelling bepalen

JunkTrunk bankjes, stoeltjes en krukjes zijn onderling koppelbaar met behulp van de handige rubberen JunkTrunk connector. Schuif de connector over de poten en klaar ben je. Zo kun je zelf je ideale opstelling bepalen.

Speelsets in verschillende uitvoeringen vanaf ? 170.

Meer informatie: www.junktrunk.nl.

Publicatiedatum: 18 oktober 2009

Reacties