Foto: Fijntje-kinderdekbed

Fijntje.nl: het mooiste bedlinnen voor kinderen, ook volgens mama!

Woontextielspecialist Fijn.nl lanceert webshop met exclusieve merken en stijlvolle designs voor kids.

Je hebt het moodboard voor de nieuwe slaapkamer van je zoon of dochter compleet. Geen twijfel, jouw ontwerp kan rechtstreeks een designtijdschrift in. Maar de kleine heeft natuurlijk ook een eigen mening en wil liever een dekbedovertrek met stoere tekenfilmhelden, grote tractoren of mierzoete prinsessen. Hoe ga je daar samen uitkomen? Piece of cake! Splinternieuwe webboetiek Fijntje.nl biedt een zeer compleet, kwalitatief en on trend assortiment kinderbedlinnen, dat niet alleen mama, maar ook de kids superblij maakt. In de gebruiksvriendelijke webboetiek zijn toonaangevende merken verzameld en omgeven met inspiratie. Geen afleiding door assortiment voor volwassenen, alles draait om de kids. Niet alleen voor meiden, maar juist ook voor jongens is er heel veel te kiezen!

Sterk design en onfeilbare kwaliteit

Fijntje.nl is de nieuwste webshop van Fijn.nl, sinds 2011 online specialist in luxe en maatwerk woontextiel. De uitbreiding naar luxe en kwalitatief bedlinnen voor kinderen en tieners is een logische stap. Judith van Lieshout, storemanager: 'Fijntje is een walhalla voor exclusief kinderbedlinnen en leuke accessoires, of jij en je spruit nu van bonte kleuren houden of juist van een rustige print. We hebben een assortiment van toonaangevende en onderscheidende merken samengesteld: van het fabelachtige Majvillan, het Oerhollandse Studio Ditte, het sjieke Franse Catimini en het vrolijke Covers & Co. En er is nog veel meer!' Al deze merken brengen het beste uit twee werelden samen. Want natuurlijk zijn er robots, auto’s, dieren, prinsessen, harten en bloemen genoeg! Maar dan wel in subtiele kleuren en gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is ook voor de kleintjes het beste slaapcomfort gegarandeerd en blijven dekbedovertrekken mooi, wasbeurt na wasbeurt. En niet alleen je eerste kleintje, maar ook de tweede of de derde kan jaren zorgeloos dromen onder een mooie overtrekset.

Compleet assortiment en de beste service

Niet alleen dekbedovertreksets maken onderdeel uit van het assortiment van Fijntje. De bijpassende hoeslakens en sierkussens zijn echte eyecatchers door hun leuke prints. En er is volop keuze in neutrale kwalitatieve hoeslakens, moltons en dekbedden. Bezoekers van de webshop kunnen rekenen op hetzelfde deskundige en persoonlijke advies (telefonisch of per e-mail) als bij Fijn.nl, bijvoorbeeld over materiaalkeuze en de eigenschappen van verschillende stofsoorten.

Meer informatie: www.fijntje.nl

Publicatiedatum: 8 november 2015

Reacties