Partner

Esgrado

Esgrado is een klein bedrijf dat al vijf jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen op maat en naar wens van de klant. Alle steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren zij vaak met andere materialen als gebruikte (eiken) balken, glas en hardsteen.

Bedrijfsoverzicht Esgrado

Steigerhouten babykamer

Welkom bij ESGRADO! Wij maken van oud balkhout en gebruikte steigerplanken kinder en babykamers naar wens.  De meubels worden op maat gemaakt en worden keurig en splintervrij afgewerkt. Ook kunnen de meubels indien gewenst voorzien worden van een lak, wash of olie.  Er is een showroom in Wijngaarden om indicatie van de meubelen op te doen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze website www.esgrado.nl 

Babykamer van steigerhout

Steigerhouten babykamer op maat gemaakt.

Exclusieve steigerhouten babykamers geheel naar wens gemaakt. Een steigerhouten babykamer moet niet alleen mooi en stoer zijn, een steigerhouten babykamer moet vooral splintervrij en netjes afgewerkt zijn. 
Esgrado besteedt veel aandacht aan de afwerking van de steigerhouten babykamers. 

Doordat we alles naar wens maken kunnen we de steigerhouten babykamer aanbieden die het beste bij u past. 
U zoekt bijvoorbeeld een steigerhouten ledikant met spijlen of een steigerhouten commode met laden in de juiste afmetingen.

Voor meer informatie over een passende steigerhout babykamer is het mogelijk onze showroom te bezoeken. Of een mail te sturen naar info@esgrado.nl 

 

Meer lezen over
'Steigerhouten babykamer'?

meer van deze professional

Stijlvolle Eettafels

Welkom bij ESGRADO! Wij maken van oud balkhout en gebru...

Tv / Audio meubel

Exclusieve steigerhouten tv meubelen geheel op maat en ...

Keukens op maat

Kookeiland Keukens op maat

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.